Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyi volt a leghosszabb...

Mennyi volt a leghosszabb idő, ameddig nem vettél semmit magadnak?

Figyelt kérdés

Jelenleg tudatosult bennem, hogy sikerült a ruhatáram teljesen kialakítani, és most jó ideig nem kell vennem semmit, sőt, ha nagyon szigorú akarnék lenni, akkor 3-4 darabot még nyugodt szívvel el is adhatnék.

Közben kicsit szomorú is vagyok, hogy most hónapokig nem veszek majd semmit, mert minek, holott szerettem keresgélni.

(másodkézből van mindenem, szóval 100-1000Ft-s tételekről van szó)

2018. dec. 29. 20:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Ételt sem? Kb 2 hét. Annál több kaját sosem tartok itthon.
2018. dec. 29. 20:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Körülbelül 3-4 hónap ruhákat és kiegészítőket illetően, de nekem még kialakulóban van a ruhatáram.

A téli kész, nehéz megállni, hogy ne vegyek semmit. De a nyári nagyon lelakott, arra kell majd bőven úgy is.

2018. dec. 29. 21:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Boltkoros vagyok, szerintem max 1-2 het de az talan 1x fordult elo az elmult evben.. altalaban heti 1x fix veszek valamit :(

20/L

2018. dec. 29. 21:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Volt már fél év is. De nehezen, mert imádok vásárolni, de sajnos rájöttem hogy a húszas éveim elején túl sok mindent vettem, ami anyagilag is megterhelő és a helyet is foglalja... ezért stoppot rendeltem el... Mostmár csak akkor vásárolok, ha tényleg kell valami, szinte sosem csúszik be semmi (28 éves vagyok most).

Hogy ettől hogy érzem magam, azt ne kérdezd, imádok/imádtam vásárolni, turizni, boltba járni, mindent, ami ruha és ékszer és hasonlók... Úgyhogy rettentően hiányzik, mint időtöltés.

2018. dec. 29. 21:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Talán még 1 év is volt. Amúgy is utálok elcseszni egy rakat időt keresgélésre, csak akkor megyek, ha muszáj.
2018. dec. 29. 22:27
 6/7 anonim ***** válasza:
1 évig semmit nem vettél? Mit ettél? Hogyan közlekedtél? Nem fizettél rezsit sem?
2019. jan. 2. 13:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Utolsó, mivel a kérdés "öltözködés" témában van feltéve, feltételezhető hogy ruhavásárlásra gondol a kérdező.

Plusz több, mint feltételezhető, mert a leírásban le is írja, hogy ruhavásárlásra gondol...

Úgyhogy ne kötekedjé' má...

2019. jan. 2. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!