Illik eg 35-36 éves nőnek Converse tornacipőben mászkálnia?
A Converse tornacipő a tinilányok kedvence, meg esetleg a 21-22 éveseké.
Egy 30-as évei közepén járó nőnek, akit nem áldott meg a sors fiatalos génekkel, vajon helyesen teszi-e, ha abban mászkál?
Egy stylist ugyanúgy átlagember, ugyanúgy vannak problémái.
Nem egy istenről beszélnük. :D
Nem ő az egyetlen stylist, csak a legismertebb Maygarországon. Rajta kívül még rengeteg vannak.
Nagyon ciki ez az általánosításod.
Nő vagyok, és rengeteg féle stylist van. Van, aki fotózáson dolgozik (itt figyelembe kell venni, hogy nem csak a Vogue létezik, vannak kicsike magazinok is), van, aki segít megalkotni a stílusodat, van, aki elmegy veled vásárolni. Van, akinek specializálódik, pl menyasszonyoknak segít ruhát választani.
Nem csak híres stylistok vannak. És nem mind meleg. Honnan van benned ennyi előítélet?
Mindenki jobban jár. XD
Nem értem a szemedben egy stylist miért különb pl egy fodrásznál. Amúgy néztem műsort, ahol Lakatos Márk adta a tanácsait, és annak az embernek komoly ízlésficama van.
Az itteni stylist, aki szerinted nem az, mert (... ?) teljesen jól megfogalmazta a dolgot.
A leghíresebb stylistok melegek. Akiket a TV-ben látok, mind azok, nekik van hozzá érzékük. Ne haragudj, de egy meleg valószínűleg hamarabb fog feljebb jutni a ranglétrán, mint egy átlag stylist.
Nem akarlak sértegetni, de kételkedem a képességeidben.
Ismeretlenül oltogatni valakit, váó. XD
A szexualitásnak nincs sok köze hozzá. Legfeljebb annyi, hogy egy meleg férfi szívesebb foglalkozik női ruhákkal, mint egy heteró férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!