Illik eg 35-36 éves nőnek Converse tornacipőben mászkálnia?
A Converse tornacipő a tinilányok kedvence, meg esetleg a 21-22 éveseké.
Egy 30-as évei közepén járó nőnek, akit nem áldott meg a sors fiatalos génekkel, vajon helyesen teszi-e, ha abban mászkál?
Tehát ha negatív véleményt fogalmazok meg, akkor az oltogatás. Értem.
Hmm... mondjuk párkapcsolatban is ez van. A férfi csak akkor lehet őszinte, ha kedvező dolgot mond az asszonykának. Amúgy egy disznó, aki oltogatja, cseszegeti a másikat.
Nem érted.
Miért szólod le a munkáját, ha nem is tudod, hogy milyen a szakmájában?
GYIK-en többségében lúzerek vannak.
Meg aztán én nem is hallottam meg olyanról, hogy női stylist. A műsorokban a stylistok kivétel nélkül meleg pasik.
Amerikai műsorokba meg pláne.
Szóval szerintem nem lehet valami kiemelkedő. Persze 1-2 jó meglátása lehet.
Hát az szomorú, hogy te lúzer vagy. :D
Akkor elég szűklátókörű vagy. Három oldalon is megnéztem a legismertebb stylistokat, és ezen a három oldalon a top 10 mind nő volt.
Szerintem egyébként köze lehet hozzá a szexualitásnak, de ez csak tipp. Furcsa, hogy a melegek annyira értenek a divathoz. Ismerek egy meleg srácot valamennyire, az is elég furcsa ruhákban járkál.
Szóval szerintem a homoszexuálisok egy részének természetes tehetségük van a divathoz.
Ezt az évet máshol is olvastam.
Amúgy miért ne tartozna a feelinghez hozzá?
Én pl. vettem egy cipőt - Nike Cortezt, -nagyon hasonlót, mint amit Michael J. Fox hordott a "Vissza a jövőbe" filmben. Ok, az egy Nike Bruin volt, de a két cipő nagyon hasonlít egymáshoz: fehér műbőr, nagy piros pipa.
Na most, amelyik Fox lábán volt, elég lelakott volt. Már az enyém is az, de így jobban tetszik, olyan retrós :-) Be is tettem a dobozába, tovább nem rontom.
Miért ne lehetne ez a Converse-el is? A lelakott, kicsit koszos Converse az old-school hangulatot, a szabadságot szimbolizálhagja.
Am az én Converse-m is kicsit koszos, mondjuk az már túlment egy határon, szal le kell tisztíganom.
Hány éves vagy?
Mert ha több, mint 25 nem hordhatod!!!
De akkor szembemész a saját állításoddal. :O
Ugye, hogy hülyeség az egész kérdésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!