Illik eg 35-36 éves nőnek Converse tornacipőben mászkálnia?
A Converse tornacipő a tinilányok kedvence, meg esetleg a 21-22 éveseké.
Egy 30-as évei közepén járó nőnek, akit nem áldott meg a sors fiatalos génekkel, vajon helyesen teszi-e, ha abban mászkál?
Az első oldalakon leírtam, ezt hogy értem...
Amúgy meg 75%-os, kíváncsi lennék neked milyen ízlésed van a nők terén. Gondolom bármit vesz fel a csajod, elnézed neki.
Kezdettől fogva sejtem ám, miféle pasas lehetsz te, ezért véded őket. Gm
Akkor meg miért osztod az észt, 17 évesen, mikor jóformán gyerek vagy?
Nem hiszen el, hogy egy szűz, pattanásos, fogszabályzós lány írogat ide, akinek alig kezdtek el nőni a mellei.
Ez aztán mindennek a teteje.
Te írtad, hogy Converse a tinilányok kedvence, nem? :D
És miért ne lehetne véleményem fiatalon? Irigy vagy arra, hogy nekem még nem ropognak az izmaim minden lépésnél? :)
Látom, hogy öltözködnek a férfi tanárjaim, az apám, idősebb fiú haverjaim. Róluk vonok le következtetéseket, na meg a saját véleményemet.
Tehát akkor azzal van bajod, hogy a 35 éves nők hogy merészelnek szarni a véleményedre.
Nem vagy fiatalos, olyan vagy, mint egy falusi néni, aki egész nap az ablakban van, és lesi a szomszédokat.
Bszki, te vagy Petunia néni IRL. Beképzelt, sznob, lenéző, gonosz, lelketlen... öregasszonyos pletyizés, elégedetlenkedés... a büdös életben többé ne hordj Converse-t, de én JKR-nél is feljelentenélek, hogy ilyen megátalkodott muglinak megtiltanám, hogy megbecstelenítse a könyveket. Pfej.
Nem értettél meg semmit. Amiket meg mondasz, ostobaság. Olyan buta vagy, mint Monstro, már csak Crak hiánzik mellőled.
25 éves korában mindenkinél elkezdődik a szervezet leépülése. A csajoknál ez duplán gáz, mert ekkor vannak a csúcson biológiailag, és hirtelen tör rájuk az anyagcsereváltozás.
Oldalakkal ezelőtt am leírtam, mit hogyan értek. De látom, itt már csak a gyűlölködés megy, főleg az előbbi Azkaban-szökevénytől...
Kösz, hogy megtisztelsz egy animágus nevével, de őszintén szólva hozzád jobban illik a patkányszerep. 😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!