Csajok, ha a nők annyira rivalizálnak egymással, akkor miért segítik ki egymást sminkelési és öltözködési tippekkel?
Alapvetően nekem az a véleményem, hogy mindenki rivarizál valamilyen mértékben. A férfiak is(kinek milyen autója, elektronikai eszközei vannak de akár külsőségekben is, ki izmosabb ki sportol többet, ki eresztett egy kis pocakot stb). Természetesen ez függ az adott embertől, vannak olyan férfiak illetve nők is akiket ezek a dolgok nem érdekelnek.
Személy szerint én az igazi barátaimmal vagy a családom női tagjaival nem rivalizálok. De! Gondolj bele sok, amúgy kedvesnek tűnő tanács mögött is van egy kis gúny. Vedd meg ezt a ruhát baromi jól áll(sz*rul áll de legalább így én jobban nézek ki). Próbáld ki ezt meg azt a diétát= sz*rul nézel ki.
Ettől függetlenül sok kedves és tényleg őszinte tanács van, amikor senki nem akar neked rosszat, nem is akar rádsózni semmit hanem őszinte segítség áll a háttérben. Mi nők alapvetően nagyon tudjuk utálni egymást, viszont mindig van bennünk egy kis érzékenység a másik iránt ami felül tudja írni azt, hogy éppen mennyire nem kedvelem az adott embert.
Nekem ugyan miért fájna hogyha Julikának jól áll a bordó de nekem nem passzol a hajamhoz? Dögöljön meg a Julika a bordó ruhájában mert nekem nem áll jól?!
Èn nem rivalizálok,annak ellenère,hogy irigykedem...
Gyerekesnek tartom!
Én speciel nem riválisként tekintek senkire. Persze, van amikor irigykedve megnézek valakit vagy kritizálom a megjelenését magamnak, de ezt nem az önigazolàs miatt teszem.
Tanácsot én azért szoktam adni he kér valaki, mert nekem speciel egy nő se volt az életemben aki megmutasson bármit is a sminkelés és az öltözködés világàból. Mire pedig eljutottam a mostani szintemre nagyon sok szenvedés és csalódás törtènt, amik elkerülhetőek lettek volna, ha valaki segít.
Nem rivalizálok. Van barátom, ha nincs, akkor is jut ide elég férfi, testvériséget érzek a nők iránt, a munkahelyen is, baráti társaságban is. Viszont nem akarok álszent lenni, ha egy lány nagyképűen viselkedik, ugyan annyira, ha nem jobban idegesít, mint mikor egy férfi, aki lenézi a nőket.
De amúgy ha rivalizálást is érzek, bárkinek segítenék bármiben, nem tartok fenn haragot, hogyha tudok segíteni bizonyos dolgokban, megteszem bárkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!