Lányok, ti ilyen időben hogy hordjátok a leggingst? Szoktatok alá még egy vékony harisnyát húzni? És zoknit?
Én simán vastag, téli harisnyát hordok, ruhával, szoknyával.
Farmer hideg télen, de ha mégis azt veszek (ritkán, mert munkahelyre nem lehet ),
Ha leggings, akkor ugyanez zoknival.
1# Köszi, legközelebb majd kipróbálom, h a leggingsre húzom a zoknit. Valóban tök jó meleg volt így, csak egy picit furcsa érzés volt a lábamnak a csizmában, h mocorognak rajta a dolgok. :D Viszont, ha te azt mondod neked nem szokott, akkor nekem is van remény. Mindegy, majd lesz alkalmam kitapasztalni, gondolom ezek elég sokáig bírják a strapát. A hasonló vastagságú/anyagú harisnyáim is 2-3 telet kibírnak, és általában a lábfejüknél mennek tönkre, ami ugye a leggingsnek nincs. Amúgy felmerült bennem még 1-2 dolog: számít a harisnya anyaga? A vastagsága? Illetve a színe? Mármint, h nem lehet, h azért csúszkált, mert lycrás harisnya volt alul, ami amúgy is elég csúszós?! Mondjuk egy kreppel más lenne a helyzet? Annak durvább az anyaga. Milyen vastagságú ideális 15-20den, vagy lehet vastagabb is? Illetve számít az valamit, h testszínű, vagy fekete harisnya van alatta?
2# Valóban egy lábfej nélküli harisnya, és pont ezért nem nagyon hordtam még, mert ha már harisnya, akkor érjen végig... :) Ami nekem van az 100denes. Mondom, harisnyát akartam, de vagy én nyúltam mellé a tescoban, vagy csak valaki rossz helyre tette vissza, de itthon vettem észre, h ez nem harisnya. Hát, amúgy de. Ha nagyon hideg van, akkor van, h 2 harisnyát veszek fel, mondjuk, ha sokat kell kint lennem, utána meg bent. Akkor már túl meleg lenne pl egy 160denes, de ha 2 80-as van rajtam, akkor, ha az egyiket leveszem, pont jó. :)
3-as vagyok.
Én is jobban szeretem, ha van lábfej (vagyis, harisnya ), mert jártam már úgy leggingsszel, hogy ok, veszek rá zoknit, de a csizmám meg túl rövid volt hozzá, kilàtszott a zokni
😊*leggingst, telefon szórakozik.
Én is inkább nylonharisnyára húzok, de ha passzos a leggins, nadrág, akkor felcsúszik, az elég idegesítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!