Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 19L vagyok, és szeretnék...

19L vagyok, és szeretnék elkezdeni tangát hordani, viszont nem tudom mennyire kényelmes viselet? Ebben szeretnék tájékozódni.

Figyelt kérdés

2018. dec. 17. 11:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%
Sokféle van, van amelyikben elfér a tisztasági betét (brazil). Nekem van amelyik nagyon kényelmetlen (általában a középen varrott csipkések), van amelyik nem.
2018. dec. 17. 15:10
 12/21 anonim ***** válasza:
8%

10.

Ezt a marhaságot!

Nehogy már egy ruha miatt vegyél fel egy másikat ami nem kényelmes.

2018. dec. 17. 16:12
 13/21 anonim ***** válasza:
16%
Én párszor próbáltam, de kényelmetlen volt, nem tudtam megszokni, ezért soha nem is hordok. Vannak már modern, lézervágott hagyományos fazonú bugyik is, amik nem látszódnak át semmilyen testhezálló ruhán.
2018. dec. 17. 16:26
 14/21 anonim ***** válasza:
13%

Én egyszer felpróbáltam de naggyon kényelmetlen volt.

Ráadásul szerintem egyáltalán nem higénikus.

2018. dec. 17. 16:53
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Na erről ennyit kedves 10-es....
2018. dec. 17. 19:31
 16/21 anonim ***** válasza:
94%

Veszel egyet és felpróbálod, hordod egy kicsit.

Most ha 10ből 8an azt mondják nem kényelmes akkor nem is veszel? Közbe lehet pont szeretnéd

2018. dec. 18. 12:04
 17/21 anonim ***** válasza:
94%

Veszel egyet és kipróbálod 😂

Pár száz ft...

2018. dec. 18. 22:44
 18/21 A kérdező kommentje:
Hát én calvin klein márkában szeretnék, az pedig nem pár 100 forint. Nekem az tetszik. :)
2018. dec. 21. 13:30
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Először is, a legeslegfontosabb hogy megfelelő méretű legyen a bugyi, mivel ha nem megfelelő akkor szorít és bevág ami elég kellemetlen :/ Alapvetően ha jó a méret akkor nagyon kényelmes, szinte nem is érzed hogy rajtad van :) A méretnél még az is fontos hogy az elején érdemes picit drágább darabot venni és azt kipróbálni. Például ha egy pár száz forintosat veszel annak a méretezésével lehetnek gondok és általában a kínai termékeknél előfordul hogy más a méretezése és az a méret nem biztos hogy az ami neked jó és sajnos előjön az a probléma amit fentebb írtam. (Szerintem ezért is van az hogy sokaknak nem jön be a tanga és azt mondják hogy kényelmetlen.) Annak a kelvin klein tangának jónak kell lennie, mármint a méretezés terén :)

Ami még fontos hogy próbálj olyan darabot nézni ami csak egy egyszerű pamut anyagú, vékony a hátsó része és lehetőleg a szegélye sima varrású legyen mert ha például csipkés a hátsó pánt az lehet hogy picit viszketni fog vagy esetleg szúrni vagy ha a hátsó része vastagabb esetleg még a varrás is olyan akkor az még nyomhat :( Persze majd a későbbiek folyamán beszerezhet olyat is csak az elején amíg kiderül hogy bejön-e tanga az sem ajánlatos szerintem. Utána majd lehet kísérletezni hogy mi az ami még jó lehet :)

Ezekre a dolgokra ha odafigyelsz, akkor nem hiszem hogy gond lesz és kényelmes lesz a viselése! :) Kedves kérdező, majd írd meg hogy mi a tapasztalatod miután beszerezted, kíváncsi vagyok és ha még lenne kérdésed nyugodtan írj :)

2018. dec. 22. 10:13
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Attól nem kell elsőre drágát venni. Bemész kínaiba veszel egyet, tetszik akkor veheted a puccos márkásat ami ugyanaz de van rajta egy menő felirat
2018. dec. 22. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!