Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 19L vagyok, és szeretnék...

19L vagyok, és szeretnék elkezdeni tangát hordani, viszont nem tudom mennyire kényelmes viselet? Ebben szeretnék tájékozódni.

Figyelt kérdés

2018. dec. 17. 11:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
70%
Nekem az elején nagggyon kényelmetlen volt, aztán megszoktam, azóta imádom.
2018. dec. 17. 11:25
 2/21 anonim válasza:
53%

Az elejen nekem is kenyelmetlen volt. Viszont most mar teljesen normalis. Akkor sem furcsa ha egyik nap franciat/sima bugyit hordok,vagy tobb ideig pl ha menstrualok. Szerintem a tanga nagyon praktikus, nadragoknal sem latszik a bugyi vonala, feszes szoknyanal meg szinte "kotelezo" tangat hordani, hogy ne zavarjon be a kepbe.

19L

2018. dec. 17. 11:30
 3/21 anonim ***** válasza:
64%
Nekem első perctől fogva kényelmesebb volt, mint bármelyik másik típusú, azóta is csak azt hordok. Észre sem veszem, hogy ott van, nem csúszkál, nem gyűrődik fel, nem kell igazgatni.
2018. dec. 17. 11:30
 4/21 anonim ***** válasza:
78%
Én is hamar megszerettem. Nekem nem volt kényelmetlen, csak olyan fura,amit nem is tudok megnevezni,de gyorsan megszoktam
2018. dec. 17. 11:43
 5/21 anonim ***** válasza:
74%
13 éves korom óta hordom. Akkor sem volt kényelmetlen az elején sem. Persze ne ilyen csipkéset vegyél hanem normalisat, ne is túl vékonyat. Én nem tudnék elviselni mást magamon :D . A rendes bugyi vagy a francia olyan érzést kelt mintha pelenka lenne rajtam :'D
2018. dec. 17. 12:04
 6/21 anonim ***** válasza:
14%
Kényelmetlen, már ha nem élvezed azt hogy valami folyton van a sggedben. Mondjuk nem az a legnagyobb baj vele, hanem az hogy borzasztóan egészségtelen is. Mivel ugye az a kis vékony szál mindig ott van a hátsó feledben, és mert ugye nincs odarögzítve, ezért az szépen előre fog csúszkálni és a baktériumokat a hátsó részről előre vinni. Persze van aki az életben nem lesz tőle beteg, de ÉN nem kockáztatnék. Mellette jó büdös is lehet mondjuk egy nap viseled után, ha még wcre is mentél esetleg. Szóval én a tangát meghagynám ilyen szex-előtt-gyorsan-felkapom-és-max-fél-órát-kell-viselnem dolognak. Annak még értelmét is látom. De annak nem, hogy egész nap minden nap abban vagy, mikor az idő 90%-ában senki se fogja látni. 🤦🏻‍♀️
2018. dec. 17. 12:13
 7/21 Miss Endzsi ***** válasza:
78%
Kényelmes, olyan mintha rajtad se lenne, és nagyon szép a feneken, főleg a csipkések.
2018. dec. 17. 12:25
 8/21 Miss Endzsi ***** válasza:
76%
Egyébként, én nem tudom mások, hogyan hordják, nekem sose csúszkál. Lehet, mert nem csak cérnavékony fajták vannak...
2018. dec. 17. 12:27
 9/21 anonim ***** válasza:
0%

Inkább ne hordj semmit ha már azt akarsz.

Értelmetlen viselet még a betétet sem tudod jól rárakni, funkciója meg tulajdonképpen nincsen.

2018. dec. 17. 12:31
 10/21 anonim ***** válasza:
52%
Én nem szeretem, de vannak ruhák, amik megkövetelik, szóval jó ha van pár darab a fiókodban.
2018. dec. 17. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!