Egerben hol lehet kapni 120D méretű lehetőleg merevítős melltartót? 21/F
Magyarorszagon 100as meretig gyartanak merevitos! Melltartot. E-s kosarig. Triumphban, Initmissimiben stb nem fogsz talalni.
Es igen ahogy korabban irtak a 120as a hat kormerete ami eleg nagy meret meg ugyis ha az a 80 kilo csak a felsotesten oszlik el...
Csatlakozom az előttem szólokhoz. Meg kell mérni centivel mell ALATT szorosan körben, akkora számú kell.
80 kilóval ha nagyon szerencsétlen alkat akkor is max 90es lehet a háta, de a 80 v 85 reálisabb. Tescoban vannak kosárméretek egészen G-ig, ha annál is nagyobb kell, akkor marad a rendelés.
Érdemes legalább egyszer tényleg mérni és egy netes kalkulátorban megnézni, hogy legalább legyen valami kiindulási alap.
Nem mondtak baromságot. Ők a körméretről beszéltek.
Én a helyedben nem vennék melltartót neki mivan ha nem jó a fazon vagy a méret? Ezt hagyd rá.
Én pátom pontosan tudja a méretem, mégse merném rá bízni hogy ő vegyen nekem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!