Az baj ha 13 évesen tangát hordok? Az baj ha merevítős melltartót hordok?
Figyelt kérdés
Mindennap hordok tangát és mindig ki mosom igy nem kapok el fertőzést? Előre köszi a válaszokat
13/Lány
2017. jún. 1. 18:34
1/8 anonim válasza:
A felső ruhádat is mosod?
Merthogy a fertőzés onnan is jöhet.
A merevítős melltartó meg lehet, hogy kell, hogy ha legalább "d"-s melled van. Csak vigyázz, hogy ne nyomja el.
2/8 anonim válasza:
ööö. Szerintem kissé fura, legalábbis nekem eszembe se jutna O.o
13/L
3/8 anonim válasza:
Nyugodtan hordj tangát,ha abba érzed jól magad.Nem tudom mennyire kell komolyan venni ezt a fertőzés dolgot.Van aki szerint,csak annak nem ajánlott,aki amúgy is hajlamos a fertőzésekre.A merevítős melltartóval meg tényleg semmi gond.Enny idős koromba már nekem is volt akkora mellemm,hogy kellett a merevítős.
5/8 anonim válasza:
"Nem tudom mennyire kell komolyan venni ezt a fertőzés dolgot."
Teljesen.
Miért, kétséged van? Akkor kérdezz orvost.
6/8 anonim válasza:
Vannak kétségeim.Amit fent írtam,hogy olyannak nem ajánlott aki hajlamos fertőzésre azt is egy orvos nyilatkozta.Nem mondom,hogy nem növelheti meg a fertőzés esélyét,de fura,hogy azzal jönnek,hogy a tanga elcsúszkál én pont azért váltottam,mert a bugyim bevágott meg egyebek a tanga meg nem csúszkál mindenfelé.A másik,hogy a tanga érintkezik az ánusszal meg a hüvellyel is így egyik helyről átjutnak a bacik a másikra.De a bugyinál is így van csak ott a hüvellyel meg a húgcsőnyílással érintkezik az anyag.Akkor ennyi erővel a sima bugyi is egészségtelen.Elfogadom,hogy okozhat gondot,de nem valószínű,hogy egy egészséges embernél is.
8/8 anonim válasza:
Na, a kérdezőt és egy válaszolót is töröltek.
Majd pár év múlva visszajöhetnek, addig meg kérdezzék az anyukájukat. Ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!