Piroshari kérdése:
Ki milyen harisnyanadrágban van?
Figyelt kérdés
Küldenél egy fotót róla?2018. nov. 28. 09:11
11/20 anonim válasza:
Hát ez a "retardárt" szó, még nálam is kiverte a biztosítékot! Ne haragudj kedves retardált hozzá szóló te azért tudod hogy mit írtál? Szerintem nem vagy vele tisztában😁!!!
12/20 anonim válasza:
Rajtam most Bc Donna Dalia 15 denes van.
14/20 krisztamnk válasza:
sőtétszürke pamutban. Itthon így a legkényelmesebb így télen.
15/20 anonim válasza:
Utolsóhoz hasonlóan én is vastag pamut harisnyanadrágot hordok, általában sötét szürkét most is van rajtam, és nagyon szeretek idehaza benne lenni nekem nagyon kényelmes. Igaz én fiú vagyok!
16/20 anonim válasza:
Ma egy fekete 15-denes harisnyát vettem fel.
17/20 anonim válasza:
Én 140 denes fekete nejlonharisnyában vagyok. :) Imádom, mert tök jó érzés benne lenni! :)
Fiú vagyok.
Csajok ti hogy viszonyultok hozzá, ha a pasitok szereti hordani a nejlonharisnyát? :)
18/20 anonim válasza:
Uristen ti tènyleg degeneràlt vagytok 🤨🤔
19/20 anonim válasza:
Miért lenne degerenált az aki harisnyanadrágot vesz fel kedves utolsó???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!