Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Azt nem értem, mi a vicces a...

Azt nem értem, mi a vicces a fehér harisnyanadrágban? Van akinek tetszik?

Figyelt kérdés
Azt mondják viccesen,meg kislányosan néz ki,de képtelenek egyesek megérteni,hogy nekem ez jön be,még felnőtt női fejjel is.Na nem ilyen időben gondoltam,de hamarosan eljön annak is az ideje.Hidegben egyszínű pamut,jobb időben nejlont viselek,de fehéreket.A mintás harisnyák valahogy nem tetszenek,valamiért idegenkedem tőllük.Érdekes,hogy a sima fehér meg tetszik nekem,még ha dedósan is néz ki.Nem tehetek rólla!

2013. aug. 29. 23:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%
szerintem a harisnya nadrág minden színben nevetséges
2013. aug. 29. 23:06
 2/20 A kérdező kommentje:
Akkor mond meg mi rajta a nevetséges?
2013. aug. 29. 23:16
 3/20 anonim ***** válasza:
11%
Kislányos, dedós..sosem hordtam harisnyanadrágot, utáltam és nevetségesnek gondoltam.
2013. aug. 29. 23:19
 4/20 anonim ***** válasza:
0%
már az anyaga egy kész vicc.. és hogy ezt emberek képesek hordani...
2013. aug. 29. 23:23
 5/20 anonim ***** válasza:
42%
Hány éves vagy? Négy? Nem csak a fehér meg a mintás létezik! Van ezerféle színben, nem is beszélve a feketéről. Amennyiben betöltötted mát a hetedik életévedet, sürgősen felejtsd el a fehér harisnyanadrágot! Remélem ez csak egy kamukérdés. Én a nyolc éves kislányomat sem égetném már fehér harisnyával.
2013. aug. 29. 23:24
 6/20 anonim ***** válasza:
25%
Én már ovis koromban is cikinek találtam a fehér harisnyát. Egyáltalán lehet kapni ilyesmit felnőtt méretben? Sehol nem láttam még. Nem kell mintásat hordani, hordj akkor egyszínűt, de ne fehéret. Olyan szép harisnyák vannak, miért kell ilyesmivel égetni magad?
2013. aug. 29. 23:27
 7/20 anonim ***** válasza:
7%
Hát, ez most engem is sokkolt, hogy lehet kapni fehér harisnyát felnőtt méretben. El nem tudom képzelni. Amennyire szexi más színekben a harisnya, fehér színben pont annyira lesz nevetséges.
2013. aug. 29. 23:29
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, tényleg kicsit furcsa, de ha jól esik, hordd. :) Én is imádom a harisnyákat, főleg ezeket a kötötteket, amiket ősszel/télen lehet hordani. :)

21l

2013. aug. 30. 05:57
 9/20 A kérdező kommentje:
Hány éves vagyok?36.Na és,akkor mi van?Más felnőtt nő is hord ilyet,elég sűrűn szoktam látni.Szerintetek miért gyártanak akkor felnőtt méretben is?Na nehogy már csak a nadrág alatt lehessen viselni,meg az is,hogy a gyerekeknek való!?Ami a mai harisnyadivatot illeti,én a magasból teszek rá!Azért veszek fel néha szineseket is,de mintásat soha.Azoktól egyenesen hányingerem van.Túl csicsásak számomra.Nem értelek benneteket.Kérdem,hogy aki azt írta,hogy a lányát sem égetné fehér harisnyában,akkor az iskolai ünnepségen mit fog ráadni?Sajnálom,más is hord fehér harisnyát,nekem meg ez jön be.És nem vagyok divatbolond.
2013. aug. 30. 06:17
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
szia! énff vagyok nekem nagyon tetszik egy hölgyön a fehér harisnya,csak ritlán látok sanjos,hord nyugodtan szerintem,
2013. aug. 30. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!