Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Azt nem értem, mi a vicces a...

Azt nem értem, mi a vicces a fehér harisnyanadrágban? Van akinek tetszik?

Figyelt kérdés
Azt mondják viccesen,meg kislányosan néz ki,de képtelenek egyesek megérteni,hogy nekem ez jön be,még felnőtt női fejjel is.Na nem ilyen időben gondoltam,de hamarosan eljön annak is az ideje.Hidegben egyszínű pamut,jobb időben nejlont viselek,de fehéreket.A mintás harisnyák valahogy nem tetszenek,valamiért idegenkedem tőllük.Érdekes,hogy a sima fehér meg tetszik nekem,még ha dedósan is néz ki.Nem tehetek rólla!

2013. aug. 29. 23:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50%
Egyébként milyen ruhával, cipővel hordod? Élőben még nem láttam ilyet, nehéz elképzelni.
2013. aug. 30. 06:39
 12/20 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi az előbbi válaszaidat.Természetesen amíg ilyen jó idő van,addig én se veszek fel harisnyát.Megsülnék benne!De úgyis jönnek majd a hűvösebb idők,és akkor már meg kell vele barátkozni.Szóval a fehér harisnyához mi passzol?Farmerszoknya,fehér pulóver lehetőleg kötött,télen fekete csizma,jobb időben fekete cipő.Mondjuk a testalkat is sokat számit.Én átlagos testalkatú vagyok,talán kicsit molett(170 magas,80 kg),de ha gebe volnék,akkor fel se venném.Mindenhez meg lehet találni azt a ruhát,ami hozzá passzol,csak akarni kellTudom,nehéz elképzelni ezt,de létezik ilyen.
2013. aug. 30. 08:15
 13/20 anonim ***** válasza:
szerintem se olyan rossz de én a barna harisnyáért bolondulok meg,plusz egy magassarkú
2013. aug. 30. 14:28
 14/20 A kérdező kommentje:

Tisztelt 1-7.válaszolók!Nagyon nagy butaságokat írtatok,szégyellném magam a helyetekben.Azt nem értem,hogy az ember egyszerűen feltesz egy kérdést,és erre mi történik?Mindenféle baromságokkal megbombázzák,és arra sem tudnak válaszolni,hogy mi a fehér harisnyában a vicces?Csak tereltétek a szót,ez az igazság!Attól,hogy ma már rengetegféle harisnyát lehet kapni,attól még vannak akik maradtak a fehérnél.Igen,lehet kapni felnőtt méretben,mert szerintetek a balett,meg a néptáncosok milyet vegyenek fel fehér harisnya helyett?A szines igen csak hülyén nézne ki rajtuk,én meg még más színben nem láttam rajtuk.Ha még mindíg viccesnek gondoljátok a fehér harisnyát,akkor menjetek,és mondjátok meg nekik!

Aki azt írta,hogy a nyolcéves kislányát nem égetné fehér harisnyával akkor,ha iskolai ünnepség lesz,mit fog ráadni?Elmondanám,hogy mi nyolc év alatt viseltünk ünnepségeken fehér harisnyát.A jobb időben természetesen a szoknyához egy fehér térdzokni is megtette,de télen,és amikor már hüvös volt, kénytelenek voltunk ünnepségekre fehér pamutharisnyát húzni.Igaz,hogy nejlont is lehetett már kapni akkoriban,de nem mindenhol,és abban meg fáztunk volna.Az meg,hogy gyűrődött a térdnél,és a lábfejnél,hát ezzel foglalkoztunk a legkevésbé.Na és?Nem haltunk bele.Sőt néhány tanárnő is inkább ilyet viselt,és volt köztük fiatal is.Tudom,ma már más a helyzet,de az akkor volt.És az volt a jó.Sajnos ez a harisnyadivat annyira elöntötte a nők 90%-át,hogy nem csoda ha a fehér harisnya háttérbe szorult.Nincs ezzel nekem semmi gondom,akinek tetszik hordja amilyet választott,és tényleg szép harisnyák,de a fehér is szép.Csak tudni kell hozzá öltözködni,és mindjárt nem lesz olyan vicces.Felnőtt méretben eddig is gyártottak fehér pamut-nejlon harit,és most is fognak.Ha kevésnek is gondolja valaki,de van rá igény.Meg lesz is!Ha neked tetszik egy ruha,úgysem tudsz ellenállni a csábításnak,és fölveszed.Eért marad nekem a fehér harisnya örök divat,még ha más undorodik tőlle,akor is!

2013. aug. 30. 22:37
 15/20 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon szép !!! Egerben hol lehet kapni akármilyen színű színes harisnyanadrágokat ?
2013. aug. 31. 10:09
 16/20 anonim ***** válasza:

Màr ne is haragudj de te a véleményünket kérdezted! Azért mert neked nem tetszik más véleménye nem kell lehurrogni.

Van akinek tetszik a fehér harisnya, van aki hányni tudna tőle. Emberek vagyunk, különbözőek.

2013. aug. 31. 10:23
 17/20 A kérdező kommentje:

Ti hurrogtatok le engemet,mindjárt heten egymás után.Az előző kommentemben mindent részletesebben leírtam,figyelmesebben kell elolvasni.Amúgy tényleg én kérdeztem a véleményeteket először,ez így igaz,de nem ilyen viharos álszent válaszokra számítottam.Kivéve az utóbbiaknak,köszi!Nagyot változott ez a világ a harisnya divatot illetően.Teljesen természetes,hogy valakinek megtetszik a mintás-szines harisnya.Vannak viszont mint én,akik maradtak a régi egyszerű stílusnál,mivel ez tetszik,és amíg bejön,minek változtassak rajta?

Nem mondom,hogy van olyan mintás hari amelyik tetszik,de inkább ellenállok a kisértésnek.És olyan is akad amitől meg én tudnék okádni.Inkább hagynám a lábaimat beszőrösödni,de azokat fel nem venném.

Szóval mindenki hordja szépen az általa választott harisnyáját,én is a fehéret ami tetszik,és kész.Nincs vita!

2013. aug. 31. 14:19
 18/20 A kérdező kommentje:
15-ös válaszoló!Nézd meg Egerben a dobó téri centrum áruházban,vagy valamelyik kínai üzletben.Biztosan találsz valamit.Amúgy nem Egerben lakom,de sokat jártam ott.
2013. aug. 31. 14:22
 19/20 anonim ***** válasza:

Nekem sem tetszik kifejezetten a fehér harisnya, de például ez az összeállítás kifejezetten jó:

[link]

Amúgy az iskolában átlátszó harisnyát kell hordani.

2013. szept. 16. 13:48
 20/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!A képes összeállítás,amit ajánlottál,az tetszik.Tény,hogy a suliban átlátszó harisnyát kell hordani,de 20-25 évvel ezelőtt más volt a helyzet.(Lásd az egyik kommentemben)
2013. szept. 16. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!