Strasszköves bugyit hol lehet venni?
Figyelt kérdés
olyanra gondolok, amely a fenék felső részén maga a fehérneműt köti össze. (nem nagyon tudom máshogy elmagyarázni) Szóval ha kilátszik a tangád, akkor szép strasszkő sor vagy ilyesmi látszik:)2010. jún. 26. 14:24
2/8 anonim válasza:
Én a kínaiban láttam,de komolyan:)
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
kínaiban vannak egész ízlésesek :)
5/8 anonim válasza:
Én is kínaiban láttam,vannak ott nagyon szépek.
6/8 A kérdező kommentje:
hasonló az elsőhöz.
de kb ilyenre gondoltam
voltam ázsiában, de nem nagyon találtam:S csak ami már nagyon extrém, kb csak "madzag" az egész:D
2010. jún. 26. 17:39
7/8 A kérdező kommentje:
2010. jún. 26. 17:47
8/8 anonim válasza:
Tényleg a kínaiak árulnak ilyeneket.
Én pár éve vettem két darabot és nagyon megbántam, jó ha egyszer felvettem. Nekem a strasszos rész teljesen kidörzsölte a bőrömet, szűkebb gatyával még kényelmetlen is. És szerintem nem szexi, ha kilóg a nadrágból a tanga, akár milyen szép is. De ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!