Kell bugyit venni a tornadressz alá?
Figyelt kérdés
Járok szertornára és már van dresszem is ilyen bugyis aljú kell alá bugyit vennem? edzőm mondta hogy ha lehet ne vegyek alá hogy ne lógjon ki. Ti mit mondtok? 14/L2011. nov. 1. 15:14
1/14 anonim válasza:
KELL alá bugyi!...
Amúgy meg különféle bugyikat lehet kapni, olyat vásárolj a tornadressz alá, ami nem fog kilógni!... :-))
2/14 anonim válasza:
Nem tudom milyen edződ van, de ha a mi tesi tanárainkból indulok ki akkor azért mondta hogy ne vegyél bugyit, hátha más lóg ki belőle.
Ha te úgy érzed húzz alá bugyit vagy tangát és kész. Ebből ne csinálj ügyet.
3/14 anonim válasza:
helyedbe tangát vennék fel, az nem lóg ki. vagy ne vegyél fel. esz valamennyi szabadságérzeted..
4/14 anonim válasza:
Én nem veszek alá bugyit, pont azért mert mindig kilógott, a tanga meg nekem kényelmetlen volt. Én a mai napig bugyi nélkül hordom, én ugyan is lány létemre szeretem a tornadresszeket mindig abba tesizek sőt itthon is benne tornázok, meg volt hogy utcára is így mentem ki ha csak a szomszéd utcába mentem át a nagyimhoz persze nyáron. Nem volt rajtam bugyi akkor sose kocogni is eljártam benne, egyedül akkor veszek fel bugyit ha veszek alá harisnyát főleg ha hidegebb van, de ma már kocogáshoz rendesen fel öltözök. 17/L
5/14 anonim válasza:
Kell alá bugyi, az edződ meg gondolom férfi, azért nem akarja hogy bugyit vegyél alá...
6/14 anonim válasza:
Én is szertornáztam, és nálunk sem engedték, hogy bugyit vegyünk alá. (Az edző nő volt)
7/14 A kérdező kommentje:
Nálunk is nő az edző, és ha nagyon akarunk vehetünk alá. És pontosan azért kérdeztem hogy nektek erről mi a véleményetek. Várom a további válaszokat.
2011. nov. 1. 20:50
8/14 anonim válasza:
Én, mint fiú azt mondom, hogy elég illúzióromboló, amikor egy lány tornadressze alatt kikandikál a bugyi. De ha tangát veszel alá, az se lóg ki.
9/14 anonim válasza:
Én elsős koromban egyszer le akartam venni amikor átöltöztünk de a tanító nő azt mondta hogy le ne vegyem, persze az nem szertorna volt.
10/14 anonim válasza:
00:41 szerintem itt egyáltalán nem számít hogy mennyire illúzióromboló, mert nem a fiúknak akarja mutogatni magát és egyéb dolgok, hanem tornázni, már elnézést..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!