Egy csomó ember, többek között Buli-buli ﹰDorina miért a jobb kezükön hordják az órájukat? Bővebben lent! 21/F
Mert nem mindenki úyg csinálja, ahogy "szerinted" kellene.
Nekem pl azért jobb így, mert egyszerüen arit csinálok, látom az órát, nem kell a nem használatos kezemet nézni.
De sok mindenkinek így kényelemesebb
De az érdekelne, mivel indokolnád azt, hogy "az óra a bal kézre való", azon kívül, hogy ez a te véleményed?
1-es és minden más válaszolónak is üzenném ezt a cikket, hogy az órákat a mai balig bal kezes viselésre tervezik és gyártják!!!
Én bal kézzel írok, így evidens ,hogy át kell tenni jobb kézre az órát,mert miközben írok kopog a padon ,ha a balon van az óra...
Rám is szóltak anno,hogy de hááát balon kell hordani. Ok de én bal kezes vagyok és még rengeteg másik ember a földön így mi a jobb kezünkön fogjuk horani az órát.
Nekem a bal kezemen karkötők vannak, olyanok amiket nem szoktam levenni, így még egy órát melléjük tenni már elég kényelmetlen lenne.
Bár ritkán hordok órát, de ha igen akkor a jobb kezemen mert az úgymond "üres" és kényelmesebben elfér rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!