Ti már nagykabátban és csizmában jártok vagy kiskabátban és cipőben?
Derék dzseki, alá vastag pulóver és bakancs a lábon.
A bélelt hosszabb téli dzsekimet még nem vettem fel, utálom, ha melegem van.
Bőrdzseki, alá kardigán, nyakba sál. Lábamon bőr bakancs vagy bokacsizma. Az eső ellen nagy karimájú kalapot hordok, a sapkát gyűlölöm. Ma este hazafelé visuonz már kesztyűt húztam.
Én szerencsére nem vagyok fázós, nem jelenti azt, hogy nem érzem a hideget, a nyakamat és a mellkasomat mindig be kell bugyoláljam, különben megfázom, de pl tavaly télen elő se vettem a szövetkabátomat (pufi dzsekim nincs is), csak két kardigánt/pulcsit vettem fel, és összecipzáraztam a dzsekit. Inkább rétegesen szeretek öltözni, mint vastagon. Megsülnék napközben melóban, ha mondjuk harisnya lenne rajtam a nadrág alatt, plusz vastag zokni, amúgy is inkább szoknyás vagyok, ha hidegebb van, akkor dupla harisnya, vagy cicagatya. Plusz felfázas ellen még egy nagrágbugyi a szoknya alá :) Viszont nem is kell sokat fagyoskodnom, 20 perc alatt besétálok munkába, abban többnyire még ki is melegszem. Mivel 11-re járok dolgozni, este hazafelé ha nagyon hideg van, akkor megyek pár megállót trolival.
Cserébe 18-20 fok felett megdöglök, néha azt kívánom, bár inkább fázós lennék, és nem izzadnék még a téli ruhákban is :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!