Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a Tisza...

Mi a véleményetek a Tisza cipőkről?

Figyelt kérdés
Esetleg valaki hordott már ilyet? Mennyire kényelmes, mennyire strapabíró?

#Tisza cipő, vélemények
jan. 9. 16:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Van egy.

Elsőre feltört, mint az állat.

Utána kényelmessé vált és bírja is az iramot. Régebbi, kb. 10 éves darab, állítólag most már nem olyan tartósat gyártanak.

jan. 9. 22:49
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm 1-es a válaszod.
jan. 10. 02:05
 3/17 anonim ***** válasza:
54%
Izzadékony lábra nem való. Vettem egy párat, szétázott a lábamon.
jan. 10. 13:24
 4/17 anonim ***** válasza:
78%
Bocs, visszavonom, az nem tisza volt, másik magyar márka, G&T.
jan. 10. 13:26
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Kettő van. Az egyiket bő 10 éve vettem, a másikat tavaly. Én szeretem. Tartós, esőben sem ázik be, nem izzad bele a lában, mert valódi bőr. Egyiknek sem vált le a talpa, egyiknek sem kopott ki a talpa. Volt olyan márkás, drága cipőm, amit pár év alatt lyukasra koptattam. Ez valahogy nem kopik. Viszont a szokásos méretemnél legalább két-három mérettel nagyobb kell belőle.
jan. 11. 18:46
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm 5-ös a válaszod.
jan. 11. 19:14
 7/17 anonim ***** válasza:
36%
Elszállt kissé az a nagyon nagy retro varázsa, ami megvolt még pár évvel ezelőtt, de nem rossz lépő. Eleinte furcsa lehet, mert belül is bőr a bélés. Amúgy egy részük, a klasszikus modellek, szerintem jól néznek ki, szépek, letisztultak. Bár azért a külső réteg meg idő után szeret repedezni. Anyagfüggően persze. A plusz 2-3 méret pedig erős túlzás. Maximum 0.5-1 kell.
jan. 12. 08:08
 8/17 anonim ***** válasza:
74%

Engem mondjuk ez a retró dolog a legkevésbé sem érdekel benne, nem azért vettem. Hanem mert tetszik és bevált a tartóssága. EZt a repedezést se tapasztaltam mér. Valódi bőrnél furcsa lenne. Bár ha soha nem kap bőrápolót, csak rúgja az ember, akkor valóban nem kizárt...

"A plusz 2-3 méret pedig erős túlzás. Maximum 0.5-1 kell."

Tavaly vettem. Hála istennek üzletben és nem netről rendelve. Tudtam, hogy nagyobb kell, ezért direkt a méretemnél eggyel nagyobbat próbáltam. Konkrétan alig tudtam belepréselni a lábam! Azért két számmal nagyobbat kellett vennem és hát ez is elég passzos, nem lötyög benne a lábam. Lehet hogy a még eggyel nagyobb lett volna optimálisabb.

Különböző fórumokon volt is ez téma, hogy pár éve változtattak a méretezésen. Előtte is nagyobb kellett. Valóban a 10 éves cipőm, csak egy számmal nagyobb, mint amit hordok. Viszont a korrekció nem jó irányba történt. Így még nagyobb kell belőle. A két cipő talpát összemérve a nagyobb számozású, egy icipicit még kisebb is, mint a korábbi kisebb számozású!!! Facebook csoportok is tele vannak méretprobléma miatt eladó Tisza cipőkkel, mert kicsi lett.

De ezek szerint hazudok, ezt csak kitalálom, mert nincs jobb dolgom, mint ezzel szórakozni...

jan. 12. 08:20
 9/17 anonim ***** válasza:
0%

8:20

OMFG :D El sem tudod képzelni, hogy másnak meg más a véleménye, és más a tapasztalata, igaz? :D

jan. 12. 08:40
 10/17 anonim ***** válasza:
79%
A méret vélemény kérdése?! Bizonyára így van...
jan. 12. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!