Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kik járnak (még) élére vasalt...

Kik járnak (még) élére vasalt nadrágban manapság?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, hogy idősebb nénik, kb 80 felett hordanak már csak ilyet, akik felmennek faluról az orvoshoz, fiatalokra v középkorú emberekre ez jellemző lehet még? .... Írna valaki, akinek ismerősei hordanak ilyen nadrágokat? Jellemeznék azokat az embereket pl trendiség v ódivatúság, iskolázottság, életmód esetleg hely (falu, város stb alapján? Kösziiii :)

(Nem az alkalmi kosztümökre gondolok hanem utcai viseletre. )

2018. nov. 3. 22:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ha állítólag divat, akkor miért nem hordja senki pl az Örsnél, Keletinél, vagy bárhol máshol, ahol sok embert lehet látni egyszerre??
2018. nov. 20. 13:45
 12/15 TappancsMancs ***** válasza:
100%
Azért mert mást hordanak ilyen olyan okokból, mint pl a mindenféle divatokat, amik le is csengenek, ilyen divatok mindig vannak. Másik, hogy az élre vasalt nadrág elegánsabb viselet ami nem szokott az emberek többségén lenni és ezért se látod annyit.
2018. nov. 20. 14:16
 13/15 anonim ***** válasza:
73%
Azért mert a Keletinél nem igazán rohangálnak üzletasszonyok. Nem igazán járnak vonattal és trolibusszal. Ez az öltözködés inkább a tehetősebb emberek szokása.
2018. nov. 25. 18:17
 14/15 anonim ***** válasza:
A divatot ne Budapesten keresd, meg az Örsön😂😂😂
2021. dec. 24. 19:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Én járnek, ha lenne időm kivasalni. Elozo vagyok. Meg a tusarkumat se tudom most hozza felvenni,mert faj a terdem es az csak ahhoz jo a hossza miatt.
2021. dec. 24. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!