Csak a műköröm lehet igényes manapság? A sima egyszínű nem hosszú köröm az már nem?
A szépség nem azon múlik, h mű-e, vagy nem. Sőt, lakkozni is csak szolidan. Vagy sehogy, vagy rózsaszínre :P
Egy szép kicsi női kézre felesleges a műköröm
Rózsaszínre? Hát nekem nem.
Abban igazad van, hogy az igényesség nem azon múlik, hogy mű-e vagy sem. Hanem az ápoltságon. Viszont nekem sorry, de nincs időm két naponta lakkozni magamnak, hogy folyamatosan ápolt legyen. Márpedig amikor nem jártam szakemberhez, nekem 2 naponta lepattogott, betört... Csak akkor még volt idom pepecselni vele. Mostmár nincs. Másfél hetente viszont tökéletesre megcsinálja a körmösöm, mint írtam, nem pattog le, és ennyi idő alatt nincs lenövés sem! A műköröm pedig nem egyenlő a karmokkal, ezt kellene már megtanulni.
Ha szép és ápolt a körmöd, akkor teljesen jó, örülj neki, hogy természetesen ilyen!
Nekem műkörmöm van, nem túl hosszú, és mindig egyszínű, de azért, mert alapból csúnyák és gyengék a körmeim, mert sokáig rágtam, ha nem lenne megcsinálva, most is rágnám szerintem. A másik, hogy ha meg is állom hogy rágjam, akkor munka közben festékes, koszos lesz, ha kilakkozom, kevésbé látszik, de a lakk meg letöredezik a puha körmeimről estére. Szóval ördögi kör, ezért egyszerűbb műkörömmel. Én mint nem adnék érte, ha alapból szépek lennének a körmeim!
A csiricsáré színű, strasszos karmok, na azok igénytelenek, nem egy ápolt saját köröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!