Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak a műköröm lehet igényes...

Csak a műköröm lehet igényes manapság? A sima egyszínű nem hosszú köröm az már nem?

Figyelt kérdés
2018. szept. 10. 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Az igényesség az ápoltságon alapszik...
2018. szept. 10. 21:24
 2/7 anonim válasza:
100%
Szerintem nem. Mellesleg műköröm is lehet igénytelen. Egy lenőtt szanaszét tört köröm,nekem nem árulkodik túlzott igényességről,főleg ha az illetőt látszólag nem is érdekli...
2018. szept. 10. 21:30
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Nekem műkörmöm van, de rövid, és egyszínű mindig. Csak így nem törik, nem pattog le a lakk, mindig szép, és mindegyik ujjamon egyforma. A hosszú, színes, köves, giccses körmöktől falnak megyek, és attól is, ha valakinek le van nőve. Másfél hetente járok csináltatni, így mindig szép. Nálam ez alap igényesség, nem lehet töredezett körmöm lepattogott lakkal.
2018. szept. 10. 23:19
 4/7 anonim ***** válasza:
19%

A szépség nem azon múlik, h mű-e, vagy nem. Sőt, lakkozni is csak szolidan. Vagy sehogy, vagy rózsaszínre :P

Egy szép kicsi női kézre felesleges a műköröm

2018. szept. 11. 00:06
 5/7 anonim ***** válasza:
69%

Rózsaszínre? Hát nekem nem.

Abban igazad van, hogy az igényesség nem azon múlik, hogy mű-e vagy sem. Hanem az ápoltságon. Viszont nekem sorry, de nincs időm két naponta lakkozni magamnak, hogy folyamatosan ápolt legyen. Márpedig amikor nem jártam szakemberhez, nekem 2 naponta lepattogott, betört... Csak akkor még volt idom pepecselni vele. Mostmár nincs. Másfél hetente viszont tökéletesre megcsinálja a körmösöm, mint írtam, nem pattog le, és ennyi idő alatt nincs lenövés sem! A műköröm pedig nem egyenlő a karmokkal, ezt kellene már megtanulni.

2018. szept. 11. 12:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha szép és ápolt a körmöd, akkor teljesen jó, örülj neki, hogy természetesen ilyen!

Nekem műkörmöm van, nem túl hosszú, és mindig egyszínű, de azért, mert alapból csúnyák és gyengék a körmeim, mert sokáig rágtam, ha nem lenne megcsinálva, most is rágnám szerintem. A másik, hogy ha meg is állom hogy rágjam, akkor munka közben festékes, koszos lesz, ha kilakkozom, kevésbé látszik, de a lakk meg letöredezik a puha körmeimről estére. Szóval ördögi kör, ezért egyszerűbb műkörömmel. Én mint nem adnék érte, ha alapból szépek lennének a körmeim!

A csiricsáré színű, strasszos karmok, na azok igénytelenek, nem egy ápolt saját köröm.

2018. okt. 1. 01:06
 7/7 A kérdező kommentje:
En ma fogok ratenni mukormot, sajnos mindennap festeni kell ahhoz hogy szep legyen, pultos vagyok, kiszolgalom az embereket, es kopott korommel nem a legszebb... Ragasztos korom nem sokaig birja de jobb lesz szerintem mint hogy allandoan lakkozzam :/
2018. okt. 2. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!