Nagyon furán hat ha valaki teljesen mintamentes egyszínű pólókat hord utcán?
Nem feltűnő. Ha megkérdeznélek, te sem tudnád felidézni az egy nap veled szembejövő emberek 1%-ának sem a felsőruházatát. Egyszerűen fel sem fogod, értelmezni meg főleg nem fogod. Fölös, érdektelen információ, továbbmegyünk. Ha nem egy pár leírhatatlan méretű női mell vagy egy kőkeményen kidolgozott férfi felsőtest feszíti a pólót, akkor semmilyen emléked nem marad róla.
Ebből adódóan te is teljesen nyugodtan felvehetsz bármilyen pólót. Ha nem törsz Mr. Olympia címére, akkor a szembejövők kb. 90%-a fel sem fogja fogni, hogy téged lát, azt meg főleg nem, hogy milyen pólóban.
Szerintem a legjobb választás ! Én nem szeretem , ha egy pasin mindenféle feliratos póló van. Stílusosabban lehet öltözni , ha egyszínűt viselsz.
Most a mintára nem tudom mit értesz, ha ilyen Paris..meg ilyesmi feliratú pólókat gondolsz akkor felejtsd el...14 eveseknek elmegy.
Ha egy minta van rajta, pl. Trónok harca, vagy a Harry Potter halálereklyéi az jó, és önkifejező.
Szintén nem tetszik egy férfin az olyan póló, amin óriási betűkkel virít az Adidas vagy a Nike jel. Közönséges.
Nekem legjobban a galléros vagy a V nyakú pólók tetszenek, bár a V nyakú nem áll mindenkinek jól.
20/L
Pont inkább a mintás pólóra mondanám azt, hogy felejtős. Idétlen, gyerekes...
Semmi baj a sima pólókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!