Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon furán hat ha valaki...

Nagyon furán hat ha valaki teljesen mintamentes egyszínű pólókat hord utcán?

Figyelt kérdés
pl. királykék, törtfehér, mélysötétkék, sötétebbszürke, csokibarna pólókat minden minta vagy felirat nélkül hülye hatást kelt utcára felvenni? srácnak
2018. aug. 31. 19:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég buta kérdés, már bocsánat. Dehogy fura. Senki nem azt figyeli, milyen póló van rajtad.
2018. aug. 31. 20:04
 2/9 A kérdező kommentje:
megis azt látom hogy nem nagyon van hasonló a környezetemben. max fehér vagy fekete, de köztes színekben minden minta, logó, felirat nélküli felsőkben elég kevés embert látok :(
2018. aug. 31. 20:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kizárólag ilyet hordok, mert nem illik a személyiségemhez semmilyen márkához való hűség, vagy bármilyen üzenet kifejezése a viselet mintázata által. A kutyát nem érdekli amúgy, még nem szállítottak le a buszról érte vagy küldtek ki a postáról miatta, vagy szóltak volna be. Miért is tennék... Nem szabad ennyire görcsösen másoknak megfelelni, hogy akkor te olyan ruhát hordasz ami neked nem kényelmes, mert szerinted valakit az zavar.
2018. aug. 31. 20:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltűnő. Ha megkérdeznélek, te sem tudnád felidézni az egy nap veled szembejövő emberek 1%-ának sem a felsőruházatát. Egyszerűen fel sem fogod, értelmezni meg főleg nem fogod. Fölös, érdektelen információ, továbbmegyünk. Ha nem egy pár leírhatatlan méretű női mell vagy egy kőkeményen kidolgozott férfi felsőtest feszíti a pólót, akkor semmilyen emléked nem marad róla.

Ebből adódóan te is teljesen nyugodtan felvehetsz bármilyen pólót. Ha nem törsz Mr. Olympia címére, akkor a szembejövők kb. 90%-a fel sem fogja fogni, hogy téged lát, azt meg főleg nem, hogy milyen pólóban.

2018. aug. 31. 20:33
 5/9 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem a legjobb választás ! Én nem szeretem , ha egy pasin mindenféle feliratos póló van. Stílusosabban lehet öltözni , ha egyszínűt viselsz.

Most a mintára nem tudom mit értesz, ha ilyen Paris..meg ilyesmi feliratú pólókat gondolsz akkor felejtsd el...14 eveseknek elmegy.

Ha egy minta van rajta, pl. Trónok harca, vagy a Harry Potter halálereklyéi az jó, és önkifejező.

Szintén nem tetszik egy férfin az olyan póló, amin óriási betűkkel virít az Adidas vagy a Nike jel. Közönséges.

Nekem legjobban a galléros vagy a V nyakú pólók tetszenek, bár a V nyakú nem áll mindenkinek jól.

20/L

2018. aug. 31. 20:39
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
Fura? Szerintem ez a normális, átlagos.
2018. aug. 31. 20:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen átlagos.
2018. aug. 31. 20:53
 8/9 Alain Delon ***** válasza:
Én lényegében csak ilyet hordok.
2018. aug. 31. 20:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Pont inkább a mintás pólóra mondanám azt, hogy felejtős. Idétlen, gyerekes...

Semmi baj a sima pólókkal.

2018. szept. 2. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!