Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet egyszerű, egyszínű,...

Hol lehet egyszerű, egyszínű, fiú utcai ruhákat kapni?

Figyelt kérdés

Ma átjártam az Aréna Pláza összes ruházati üzletét és kis híján agyvérzést kaptam.

Szinte minden boltban csak ugyanazokat a ruha darabokat lehet kapni azok is kb. 3 kategóriába tartoznak.

Az egyik az ilyen sportos, melegítőszerű, mondhatni tesi órára való ruhák a másik leginkább az ing + térdig érő szövetnadrág a harmadik meg amin valami idióta felirat van/egy márka név.

Egy egyszerű sárga trikót szerettem volna meg egy fekete műszálas térdig érő nadrágot.

Olyan bonyolult elvárásaim vannak?

2018. máj. 11. 20:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha a trikón pólót értesz, akkor egyszínű normális pólók szoktak lenni a new yorkerben és a hm-ben is. A műszálas nadrágot nem tudom, nyáron annyira nem árulnak ilyet, inkább pamutot, csak melegítősortokban van műszál.
2018. máj. 11. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!