Hol lehet egyszerű, egyszínű, fiú utcai ruhákat kapni?
Figyelt kérdés
Ma átjártam az Aréna Pláza összes ruházati üzletét és kis híján agyvérzést kaptam.
Szinte minden boltban csak ugyanazokat a ruha darabokat lehet kapni azok is kb. 3 kategóriába tartoznak.
Az egyik az ilyen sportos, melegítőszerű, mondhatni tesi órára való ruhák a másik leginkább az ing + térdig érő szövetnadrág a harmadik meg amin valami idióta felirat van/egy márka név.
Egy egyszerű sárga trikót szerettem volna meg egy fekete műszálas térdig érő nadrágot.
Olyan bonyolult elvárásaim vannak?
2018. máj. 11. 20:19
1/1 anonim válasza:
Ha a trikón pólót értesz, akkor egyszínű normális pólók szoktak lenni a new yorkerben és a hm-ben is. A műszálas nadrágot nem tudom, nyáron annyira nem árulnak ilyet, inkább pamutot, csak melegítősortokban van műszál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!