Férfi bőrkabátot hol érdemes venni manapság?
C&A-s bőrkabátokról esetleg vélemény?
(nem akarok 100ezrekért venni)
Rossz a szabásuk, egyformák, stílustalanok.
Vegyél a peek and cloppenburgban, leárazáskor szoktam menni, 150 ezres kabátokat veszek pártízezerért.
Én eddig nem csalódtam a c&a termékeiben, jó minőségű ruhákat gyártanak szerintem.
Ilyen armani meg hugo boss nem hiszem hogy bármivel is jobb lenne, meg a stílus érdekel legkevésbé.
2
Dehogynem jobbak. Ezt addig nem tudod, amíg nem viseltél olyat. Többé nem mondanád, hogy a c&a milyen remek minőség.
Tegnap néztem meg az általatok emlegetett helyeket. 1. kérdésem: Ti normálisak vagytok, hogy az a minőség?:DDD
Egy turkáló színvonala, szar anyagból készült vackok, csak annyi hogy igénytelenül rá van matricázva a CK, EA7, HUGO BOSS.
Kicsit túl kéne látni az erdőn, egyáltalán nem gagyi a c&a. Érdekes, hogy nyugati országokban is rengetegen onnan öltözködnek, biztos nem engedheti meg egy holland a c&k boxert magának(ja, csak nem bigott birka).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!