Próbáltok egyedien öltözni, vagy inkább kerülitek a feltűnést?
Az egyediség nem abból ered, hogy csupa olyan dolgot veszel fel, amit mások nem mernek. Ha a dolgokat kombinálod,akkor is lehetsz egyedi. Én például nem szeretem az öveket, helyette kendőt kötök a derekamra, amit mindenki dicsér, pedig semmi extra, csak nem a nyakamban van.
Egyébként sok múlik azon, hogy érzed magad a ruháidban, ha összeválogatsz furcsa dolgokat, de van benne kisugárzásod, akkor egyedi vagy,ha nincs, akkor röhejes.
Nem kell ilyen nagy ügyet csinálni az egyediségből...szerintem.
az a baj,h mostanában rengetegen gondolják magukat egyedinek...holott mindenki szinte ugyanúgy néz ki.(lányok között.)...eléggé lelombozó.
ami az én öltözködésemet +személyiségemet illeti,nagyon kitűnök mások közül..erre nem játszom rá...sokszor zavar is.
Akinek tényleg van stílusa,az inkább rejtegetni próbálja,akinek pedig nincs az nagyon teper azért,h legyen és már olykor túlzásba viszi..ez feltűnő,és annak van feltűnési viszketegsége.Igazából és ezt szűröm le..lehet helytelenül.nemtudom
18/L
én imádom a kislányos cuccokat magassarkúval felvenni. általában halványrózsaszínt és valamilyen bézs árnyalatot hordok, de szeretem a lilát és a feketét. sok ruhámat én varrtam, mert ezt tanulom. pl általában saját tervezésű -és készítésű ruhában megyek bulizni. azt hiszem, ez elég egyedi, de én amúgy is ilyen közegben mozgok, úgyhogy ez miatt nem tűnök ki. nem is a ruhával kell.
L.17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!