Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Próbáltok egyedien öltözni,...

Próbáltok egyedien öltözni, vagy inkább kerülitek a feltűnést?

Figyelt kérdés
Ha az egyediségre törekszetek, mit tesztek érte?
2010. jún. 24. 23:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
én ezzel nem foglalkoztam, azt vettem fel ami tetszett.. mondjuk elég egyedi lett a végeredmény. :)
2010. jún. 24. 23:34
 2/17 anonim ***** válasza:
70%

Nekem sokak szerint egyedi az öltözködésem,és a stílusom.Ez persze nem azt jelenti,hogy befestetem lilára vagy kékre a hajam,mert ez már kitűnési mánia.

Olyan ruhadarabokat párosítok össze,amilyet nem láttam még szinte senkin.

Példálul a sportosat párosítom az elegánssal,persze nem úgy,hogy nevetséges legyen.

Pl egy buggyos nadrágot simán felveszek magassarkúval.

vagy egy lazább cipzár nélküli pulcsit egy feszülős nacival:)

17/L

2010. jún. 24. 23:35
 3/17 anonim ***** válasza:

Én tulajdonképpen azt veszem fel amihez épp kedvem van..:D

egyszer ez, egyszer az

de a tornacipő másmilyen színű cipőfűzővel az alap :D

meg vannak elég egyedi nyakláncaim, meg ilyen fonott madzag karkötők amik mindig rajtam vannak :D

nem igazán követem a divatot.. persze ami tényleg nagyon gáz azt nem veszem fel, max ha valamivel jól fel tudom dobni :P állítólag elég egyedi a stílusom :)

és bocsi az összefüggéstelen szövegért de már késő van.. xD

16/L

2010. jún. 24. 23:49
 4/17 anonim ***** válasza:
47%
Tehát mindhárom fentebbi válaszoló a feltűnési viszketegségben szenved, még ha tagadja is. Tanuljunk meg olvasni a sorok között.
2010. jún. 25. 08:58
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nincs feltűnési vágyam.

Szeretem a csinos darabokat és nem zavar ha nem hű, de egyedi.

Tegnap az egyik felsőmet egy másik lányon láttam, elég feltűnő darab, így tuti az volt. Nem az volt rajtam, de akkor sem lett volna idegrohamom, ha én is azt viselem :)

Relatíve egyedi cuccaim vannak turikból.

Igaz, nem az egyediség miatt járok turikba, hanem mert kb. kínais árakon tudok venni különlegesen szép darabokat.

25L

2010. jún. 25. 09:52
 6/17 anonim ***** válasza:
én egyedien öltözködöm... 17F. Bohókás nyakkendőkkel dobom fel az ingeket, jó színesen (de ízlésesen) öltözöm, és ahogy fentebb írták, én is párosítom az elegánsat a sportossal.
2010. jún. 25. 12:13
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:) Várom még a további véleményeket is.
2010. jún. 25. 19:43
 8/17 anonim ***** válasza:

szeretek egyedi lenni, és ha észrevesznek, lehet hogy feltűnési viszketegségem is van, én nem tagadtam soha.

mindig kérdezgetik hol veszem a cuccaimat mert olyan vagányak meg egyediek, de én is csak ott vásárolok ahol a magyarok nagy része, csak aztán otthon átalakítom úgy hogy rá sem lehet ismerni.

2010. jún. 25. 20:02
 9/17 anonim válasza:

szeretek kitűnni a tömegből és szeretem ha megbámulnak.

DE! nem extrém és provokatív a külsőm. azt vezsem észre h itthon már akkor eléred a "eltűnő" jelzőt, ha stílusosan öltözöl. szeretem az egyedi darabokat, de nem esek túlzásba. el kell tlaálni az arányokat, és persze valahogy... erre nicns szabály, ezt érezni kell, tehát azt próbálom megoldani, hogy engem jegyezzenek majd meg és ne a táskámat pl. ettől függetlenül gyakran odajönnek h ezt meg ezt hol vettem :D

2010. jún. 26. 21:46
 10/17 anonim ***** válasza:

én feltűnésmentesen öltözködök. valamiért utálom ha megbámulnak. nagyon tetszenek a feltűnő, kicsit kihívó ruhadarabok, de egyszerű farmerben meg pl egy fekete topban, tornacipőben is megnéznek. nagyon tetszenek a magassarkúk, de nem hiszem, hogy jól érezném magam benne.

így inkább mindig átlagos ruhadarabokat hordok.

2010. szept. 9. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!