Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A fiuk mit szeretnek jobban,...

A fiuk mit szeretnek jobban, ha egy lany szoknyaba vagy nadragba megy suliba pl?

Figyelt kérdés

2018. okt. 29. 16:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
A nadrágban jobban látni a popsiját, a szoknya viszont bármikor fellebbenhet és a lábakat is jobban láttatja. Én mindkettőt szeretem, de a legjobban azt, ha semmi sincs a lányokon!
2018. nov. 3. 12:40
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen szoknyában. Bugyi mellőzve.
2018. nov. 3. 22:21
 13/13 _torpennyo_ válasza:

Szerintem a szoknya nagyon is csinos főleg ha jól is érzed megad benne és jól is áll. A nadrág szintén úgyan igy. Ha valami jól áll rajtad legyen ez egy szoknya vagy felső azt a srácok észre fogják venni. Hiszen sugárzik az emberből hogy tetszik magának és csinosnak érzi magát.. kb mindig így vagyok ha egy külőnlegesebb felsőt veszek fel és feldobok egy aranyos sminket..és sokan meg is dicsérnek. Tehát nem az a fontos hogy mi van rajtad hanem az hogy jól érezd magad benne

18/L

2018. nov. 6. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!