Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A fiuk mit szeretnek jobban,...

A fiuk mit szeretnek jobban, ha egy lany szoknyaba vagy nadragba megy suliba pl?

Figyelt kérdés

2018. okt. 29. 16:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ez a meghatározó. Ha megfelelő a személyisége, csinos és nincs akkora egója, hogy "én vagyok a legszebb csaj a Földön", akkor édesmindegy, amelyik jobban áll neki. 19/F
2018. okt. 29. 17:02
 2/13 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy "fiúk", egyéni ízlés kérdése, ahogy a "lány" esetében sem mindegy, kiről van szó. Ált. én a sötétebb szoknyákat szeretem, vagy a farmernadrágot, persze mind2 esetben olyan stílust, ami a lányhoz illik. Az mindegy, hova megy, mehet a sarki zöldségeshez is.
2018. okt. 29. 17:06
 3/13 anonim ***** válasza:
Amelyik jól áll, vagy amelyik kényelmes. Nekem a szoknyás csajok jobban bejönnek, de hát kinek mi.
2018. okt. 29. 17:25
 4/13 anonim ***** válasza:
Én is adok egy szavazatot a szoknyára, de lehet sokan meg pont inkább a nadrágot szeretik. Például van itt a kategóriában gyakran felbukkanó ember, aki meg valamiért a szövetnadrágos nőkre bukik nagyon.
2018. okt. 29. 18:31
 5/13 anonim ***** válasza:
74%
Azt szeretik, ha éppen egyikben sem megy, mert akkor hétvége van vagy szünet.
2018. okt. 29. 20:04
 6/13 anonim ***** válasza:
Én személy szerint a szoknyás lányokat szeretem jobban, feltéve, hogy nem irreálisan hosszú (értsd: térdnél lejjebb érő) szoknyát hordanak.
2018. okt. 29. 20:13
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat😁
2018. okt. 30. 08:08
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem a nadrág jobban bejön, de ez összhatás kérdése is. No meg nem ez alapján fog valaki tetszeni vagy sem.
2018. okt. 31. 09:08
 9/13 De La Cruse ***** válasza:
Mindegy csak ne legyen beképzelt és bunkó.
2018. nov. 1. 05:35
 10/13 anonim válasza:
47%
Ugyan mind1 csak ne azért vegyen fel 1 szoknyát mert hogy ő rajta ez menniyre jól áll vagyis ne legyen beképzelt, vagy ne azért vegyen fel egy olyan sexy feszülős nadrágot ami őszerinte csak rajta áll jók holott ugyan olyan jol mutat másokon is. Személy szerinte a nekem a nadrág jobban bejön 19F
2018. nov. 1. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!