Gimis lányok milyen márkájú ruhákat, táskákat, órákat, cipőket, ékszereket hordotok?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
itt van ugyanez a kérdés, nézegesd a válaszokat. Én voltam a 10. :)
Általában kínaiból, használta ruha boltból vagy Takkoból vannak a ruháim. A táskáim CCC-ből vannak. Az órám az Aldiból van. A cipőim pedig vagy a Deichmannból vagy a kínaiból vannak. Ékszereimet meg vagy én csináltam vagy ajándékba kaptam.
Én még ha gazdagok lennénem a szüleim akkor sem tömeg márkákat hordanék, inkább olcsóbb de egyedibb ruhákat.
A ruhàim több helyről vannak. C&A, H&M,F&F, néha Bershka.
Cipőim deichmanból vagy CCC-ből. Ékszereket nem hordok. Csak fülbevalókat.
A táskàm pedig Nike, kb 6 éve meg van. Van egy converse táskàm is, azt még 7.be kaptam. Szóval jó regen.
Én különösen figyelek arra milyen a ruhám, hol veszem. De ez NEM azt jelenti hogy akiknek nincs meg az mint nekem, azokat lenézem.
Felsők NewYorker H&M, nacik H&M, sulitáskám Vans, ékszerek az mindegy, ami megtetszik azt megveszem bárhol:)
Zara,CK,Tommy,Adidas,Nike,ilyenek.
Mindent magamnak veszek,dolgozok iskola mellett,a szüleimtől soha sem kérek pénzt ilyenekre.
Szerintem nem ezen az oldalon kell kérni divattanácsot,ha már nem vagy annyira egyedi,hogy egyedül tudj öltözködni,de azért leírom:
Ruha : pulcsi ,póló ,kabát,szoknya Bershka C&A(kabátokba legjobb),néha-néha F&F, Tally, gatyát pull&bear,Reserved néha,Nem yorker párszor.
Táska:sulitáskám vans, de lehet lesz egy kanken-om is, + Bershka-ból egy kis műbőr táska
Órát sose hordok,de ha hordanék,talán ilyet:
Cipő: Adidas st., sima Deichmann-os,CCC-s cipőt, és ilyen "N" betűs cipő,aminek nem tudom a nevét
Ékszer: csak fülbevaló,az még változik
Nem tudom ez miért olyan fontos kérdés,de mindegy azért kedves leszek és válaszolok:)
Én személy szerint Dr.Martens acélbetétes bakancsban szoktam lenni.
(Nyugi ruha is van rajtam)általában egy New Yorkeres farmer,póló,bő pulcsi. Vagy a H&M-ből. Semmi érdekes. De a Tescos cuccokat is szetetem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!