Hol tudok rendelni jó minőségű Chanel, Dior, Gucci, Victoria Secret stb. replika táskákat, ékszereket, cipőket, ruhákat?
Vaterán nézegettem a fent említett darabokat de horror áron árulják és duplájáért adják mint amibe került (szó se róla, legyen rajta haszon de azért ne szemtelenül)
Ebay-t esélytelennek találtam, ott csak eredetiekkel találkoztam 200-300 ezer forint értékben. iOfferen elég gyér a választék.
Ha esetleg tudnátok jó oldalt ajánlani és esetleg azt is leírni, hogy hogyan tudok onnan rendelni akkor azt nagyon szépen megköszönném!
Ez olyan ciki, tudod, kik szoktak ilyen táskákat hordani? Na, te ne legyél ők.:D
Ne vegyél ilyet, ha szegény vagy, vegyél h&m-ben táskát, az nem ciki, ez viszont az!
Elsőre az jöhet le az embernek, hogy nincs pénzem rá és csak menőzésből szeretnék ilyeneket hordani. Konkrétan nem a márkajel számít mert mindegyikből azokat néztem ki eredeti formában amin nincs rajta hivalkodóan a márkajelzés. Chanel cipőből egy tutyit kerestem amihez hasonlót még csak nem is találtam. Táskákból is csak a formák és a szabások tetszenek nem a márkajel ejtett rabul. Mivel nekem nincs pénzem megvenni egy Lady Dior táskát ilyen értékben viszont hozzá hasonló táskát nemigen találtam így képes lennék pénzt kiadni a replikáért és akkor megvan az amire szükségem van.
Nem a véleményekre vagyok kíváncsi, hogy biztos vagánykodni szeretnék mert tudom, hogy hamis dolgokkal csak a hamis emberek büszkélkednek...
(első vagyok) ja, így már értem, ez tényleg más...igazából minőségileg szerintem ezek a másolatok a h&m szint alatt vannak, szóval nem tudom, hol vennék ilyesmit.
ebay-en biztosan van hamisítvány is, nem csak eredeti:) nézegesd azt!
Első válaszoló: Örülök, hogy legalább te megértetted a lényeget :) Ebayen próbálkoztam már, sajnos többé-kevésbé sikertelenül.
Másik válaszoló: Amúgy igen, én pucéran mászkálok, nincsen se táskám, se cipőm, semmim mert nekem CSAK a felsőkategóriás cuccok tetszenek és nem vagyok hajlandó más hordani... vagy az eredeti vagy a replika, szóval sürgősen írd meg honnan tudok ilyeneket szerezni mert a középkategóriás darabok nem tetszenek és nem vagyok képes hordani egyet sem! Annyira buta vagy...
Webshopon(eredetin) megbízhatóan vásárolhatsz.
Nagyon jó minőségű dolgok, ha megteheted mindenképp vásárolj. Ne vacakolj az alsóbb osztályú dolgokkal. Én sem teszem.
Egy chanel cucc és a putriból elegáns lehet. Ezt nem rád értem természetesen, hanem a márkát dicsérem.
A Prada,a Dior, a Gucci, a Chanel, a Michael Kors és a végtelenségig sorolhatnám, az igazi nőknek való. Ha te valóban az vagy, akkor jó vásárlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!