Hogyan tudok EBAY-on replika/utánzat cuccokra rá keresni? Mit írjak be a keresőbe?
Figyelt kérdés
Természetesen fordító segítségével angolul írok be mindent mivel úgy ad be több dolgot de egyszerűen nem tudok rájönni hogy mit kellene beírni hogy beadja az utánzat dolgokat, pl: zara ,chanel, converse , rayban stb.2014. ápr. 2. 07:06
1/6 anonim válasza:
azt írd be, amit keresel, pl. zara felső > zara top, converse cipő > converse shoes.
arra nem tudsz rákeresni, hogy eredeti vagy hamisított-e.
kidobja a találatokat, utána ár szerint rendezed, és az elején lévő olcsóbbak lesznek az utánzatok.
2/6 anonim válasza:
Persze majd kiírják, hogy hamis. Amúgy az árából frankón lehet következtetni. Pl most nagyon felkapott a nike air max, ált 20-30 ezer közt van az eredeti ára, de már találkoztam vele vaterán 6000ért is. Na az tuti utánzat. Ugyanez van ebay-en is, ha valami feltűnően olcsó, ami amúgy drága szokott lenni, az utánzat.
3/6 A kérdező kommentje:
nagyon nagyon nagyon köszönöm :) most böngészek is :P
2014. ápr. 2. 17:36
4/6 A kérdező kommentje:
Nike free run cipőt szeretnék de ugyan olyan árban vannak mint itthon :/ :D
2014. ápr. 2. 17:48
5/6 anonim válasza:
Ilyeneket szerintem inkább Aliexpressen találsz. Ott conversre "canvas shoe"-ként keress rá, a többit nem tudom.
6/6 anonim válasza:
Ebay-en "Star Shoes" címszó alatt dobja ki a Márkás cipőket vegyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!