Escada Moon Sparkle utánzatából melyiket vásároljam? La Rive vagy J. Fenzi vagy valami más?
Eddig talán ezt találtam a legjobbnak (összetevők és többségi tapasztalatok alapján):
Azért írom,hogy "többségi",mert itt a krémmániaán megkerestem a "jzsofi" említett másik véleményét és azt írta,hogy fejfájdító utószaga van.(?)
De a többiek meg dícsérik.
Valaki meg itt írta gyakon,hogy a J.Fenzi a jó Escadákban és ez összezavart.La Rive sokkal szimpatikusabb külsőre is,de nem ítélhetek egy parfümöt a csomagolás alapján.Bár J.Fenziről leírást-tapasztalatokat sem találtam!
Csak ennyit,amit itt olvastam 1db Válaszolótól,meg itt ezen az oldalon az összetevőit:
AMI, NEM is egyezik a krémmánián leírt La Rivével.Én ez utóbbi felé hajlok.
Eddig ezt a kettőt találtam a neten.De ha tudtok még,esetleg tudjátok,hogy melyik a jó,akkor örülnék ha tudnátok segíteni,mert netről kell rendelnem,nem tudom kipróbálni és eldönteni melyik koppintás válna be. Köszi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!