Szeretnék egy Breitling Navitimer replika órát, de sehol nem tudok itthon rendelni! Valaki segíteni ebben?
Figyelt kérdés
Köszi!
Ő róla lenne szó. Innen próbáltam rendelni, de nem akarják elküldeni, nem csoda, hiszen mint utána néztem nem kis problémám lehet ebből ha kiszúrják a vámon.
2014. jan. 3. 23:16
1/4 anonim válasza:
Hagyjad már a hamisított vackaidat. SENKI nem fogja elhinni, hogy egy többmilliós óra van a karodon, ne röhögtesd ki magad.
2/4 anonim válasza:
a legolcsobb igazi orat lattam 2500.00 EU -ert
3/4 A kérdező kommentje:
Már miért ne hinnék el? Külsőre erről az óráról nem lehet megmondani.
2014. jan. 4. 14:39
4/4 anonim válasza:
Azért, mert ha tényleg ki tudnál fizetni egy ilyen órát, nem gondolkodnál kamuóra-rendelésen. Aki ismer téged, be fogja venni, hogy milliós értékű eredeti órát hordasz?:) Na ugye hogy nem.
Arról nem is beszélve, hogy ezek a gagyi kínai vackok (NEM! replikák, ezek hamisítványok) silány minőségűek kívül-belül. Aki ért az órákhoz, ki fogja szúrni, hogy gagyit hordasz. És ez mit fog elárulni rólad?:)
A hamis óra a hamis embereké.
Ne akarj többnek látszani az órád által!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!