Hol tudok rendelni jó minőségű Chanel, Dior, Gucci, Victoria Secret stb. replika táskákat, ékszereket, cipőket, ruhákat?
Vaterán nézegettem a fent említett darabokat de horror áron árulják és duplájáért adják mint amibe került (szó se róla, legyen rajta haszon de azért ne szemtelenül)
Ebay-t esélytelennek találtam, ott csak eredetiekkel találkoztam 200-300 ezer forint értékben. iOfferen elég gyér a választék.
Ha esetleg tudnátok jó oldalt ajánlani és esetleg azt is leírni, hogy hogyan tudok onnan rendelni akkor azt nagyon szépen megköszönném!
Inkább vegyél valami hasonlót (nekem pl.van egy Guess táskám, ami nagyon hasonlít a Chanel- hez, de igazi Guess, ergo mégis olcsóbb, mint egy Chanel, de többet ér, mint egy másolat Chanel.)
Az nőiesebb.:)
És az sokszor (nem MINDIG, csak sokszor) feltűnő, hogy egy táska, vagy egy ruha másolat vagy valódi. És az nem elegáns. Sem ízlése.
Remélem segítettem.:)
Előző, egészségedre! A Gucci replika jelenleg a leggázabb! 😂 Mint eddig a Speedy táska hatalmas fém plakettel! 😂
Remélem büszkén viseled, büszke vagy arra, hogy valaki munkáját ezzel semmibe veszed, hogy támogatod a feketepiacot, hogy hozzájárulsz ezzel ahhoz, hogy kisgyerekeket dolgoztassanak éhbérért, és remélem többnek képzeled annál, mint aki valójában vagy.
Majd ha szembejössz velem, mosolygok rajtad egyet. Mert hidd el, látszik a kamu és a hazugság. Messziről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!