Ti milyen márkájú táskákat, ékszereket, órákat, cipőket hordoktok?
A hátizsákom Deichmannos, van egy szövet tote-om a Levisből, a "csinosabb" táskáim kínaisak.
Ékszert nem hordok, max ezüst fülbevalót, azokat az Apacsban vettem. Órát szintén nem hordok, de gondolkodom, hogy Aliról rendeljek e, kipróbálni.
Cipőből van Nike, CCC-s, Deichmannos.
Taska: kínai a 2 kedvencem.
a 2 kedvenc nyári fonott táskám Zara illetve Bershka.
Órát nem hordok, egy Daniel Klein színes van.
Napszemüveg Ray Ban.
Cipo Levis, Devergo, Deichmann, F&F ahol látok valami nekem tetsző darabot jó áron
.
Táskából van mindenféle, kínaistól kezdve a márkásabbakig (mivel alig hordok táskát, ezért nem tudom a márkák nevét :D). Ékszereim vannak akár Takkoból, Tesco, Müller... illetve sok van aliról és az ebayről.
Jelenleg egy olyan órám van, amit aktívan használok, az azt hiszem Daniel Klein.
A cipőim átlagosan Deichmannosok, nagy ritkán van veszek CCC-ből is, illetve van pár F&F-es is. A márka annyira nem érdekel, meg kisváros, nincs sok lehetőség, rendelni meg cipőket, stb. nem szeretek. Ami tetszik, azt megveszem. :)
Ékszert és órát nem hordok. Feleslegesnek érzem számomra.
Cipőben Nike, Adidas és olykor Zara vagy Asos sneakerek. Elegánsabb cipőimet CCC-ben veszem.
Az egyik táskám egy márkatlan egyedi módon átalakított bőr válltáska. A másik egy minimalista Adidas backpack.
Ruháim kizárólag asos és AAKASHA cuccok. És van még egy saját terveim alapján készült bőrdzsekim. A másik kivétel a téli kabátom, az Zara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!