Esős időben mit hordjak, mit csináljak, hogy ne ázzak rommá és fázzak meg?
Állandóan megfázok ilyen időben, mert reggel fél órát kell gyalogolnom a vonatig illetve a vonattól a suliig, ami alatt ronggyá ázok, utána meg egész nap a vizes ruhámban, cipőmben ülök.
Alapesetben persze egy esernyő megoldaná a problémát, de most például épp vízszintesen esik, ráadásul a cipőm és a lábaim combközépig való szétázása ellen semmit nem tud tenni.
Esőkabát? Szintén nem véd mindenhol, ráadásul nem is igazán látok alsós kisgyereknél idősebb embert esőkabátban az utcán.
Váltóruha? Akkor kell egy másik nagytáskát is hordanom magammal, hogy minden beleférjen, én meg fizikailag nem férnék fel vele a tömött vonatra, ráadásul nincs is hol átöltözni. Arról nem is beszélve, hogy akkor mindenből kellene 2, de például meleg cipőből nincs pénzem kettőt is venni.
Mire nem gondoltam? Valahogy biztos megoldható...
Hogy lehet nem ronggyá ázni? :D
Amiket írtál az mind kifogás.
Vegyél egy gumicsizmát és egy hosszú esőkabátot és meg van oldva a problémád. Váltóruhához minek kéne nagytáskát vinned magaddal? Fogsz egy zacskót amibe teszel egy nadrágot, cipőt meg egy zoknit és kész. Mondjuk biztos egyszerűbb rinyálni.
Én egy szuper esőkabátot vettem az Aldiban, nagyon csinos nőies, nem is látszik rajta, hogy vízálló. De volt férfiaknak való is. Mert nem írtad, nő vagy férfi vagy. Még soha nem ázott át, pedig én esőben is biciklizek. És vannak szuper vízálló cipők, ami nem gumicsizma. Nem is értelek, komolyan.
Ha viharos időben mentem valahová, akkor csak egy váltás nadrág kellett a táskába, amit egész kicsire össze lehet tekerni.
Miért, a reklámtáska talán nem táska? :D
Na akkor azt majd megnézem, az Aldiban vannak jó cuccok, talán beválik.
Vízállónak nevezett cipőt már elfogyasztottam párat, mind beázott. :D
Vegyél egy jó minőségű bőr bakancsot, vigyázz rá. Alá vegyél 1 vagy két vastag zoknit.
Tornacipőket meg bokacipőket felejtsd el.
Vegyél fel egy nem lyukas farmert, póló, pulcsi, és valami vízálló dzseki/kabát.
Fel vehetsz még mellé egy sapkát is, és az esernyőről ne feledkezz meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!