Milyen ruhát hordjak?
Figyelt kérdés
Nem vicc, mindenki írja le szépen!
Kíváncsi vagyok.
2018. aug. 25. 01:23
1/6 anonim válasza:
Na jó, de nő vagy vagy férfi legalább ennyivel szűkítsd le a dolgot. Testalkat?!
2/6 anonim válasza:
Ami neked tetszik,és megfelel a testalkatodnak.
4/6 anonim válasza:
Amilyen a stílusod, jól érzed benne magad és jól áll. Na meg jó minőségű.
5/6 A kérdező kommentje:
Átlagos testalkattal rendelkező ufó vagyok.
(genderidentitásom a helyzetnek megfelelően változtatható, aktiválásom idejéről sajnos a kozmikus protokollrendszer értelmében nem szolgáltathatok információt)
És egyébként ki is fogom emelni ezt a kérdést! A segítségével megfejtem az emberi kommunikáció és gondolkodás mibenlétét, és elárasztom a bolygót! MUHÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁ!!!
2018. aug. 26. 23:14
6/6 A kérdező kommentje:
Najó, a viccről ennyit, nem túl magas (160 körül, nem tudom pontosan)nem túl széles, a stílus világában kissé tévelygő lány vagyok, hajam-szemem fekete, a szoknyától allergiás reakciót kapok. Kifogytam az ötletekből mostanában, márminnt ha a farmer-póló kombináción túl gondolkozok. Valaki, segítség?
2018. aug. 30. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!