Milyen szoknyát/ruhát hordjak, hogy ne keltsen kislányos hatást?
Meguntam, hogy sokszor lekislányoznak a munkahelyemen, szeretnék nőiesebben kinézni. Eddig skater szoknyákat hordtam, mint pl. ez: [link]
Megtanultam magassarkúban járni (gáz nem gáz, eddig nem tudtam :D), szereznék beszerezni egy blézert. Milyen ruhadarabokat ajánlotok még?
19/L
Hát pedig szerintem ez sem kimondottan kislányos mondom én mint 23/F :D se szerintem akkor próbálj ki olyanokat amik feszülősebbek. Vagy egy bőr/műbőr szoknya az akármilyen sehogy sem kislányos.
Bár lehet nem csak emiatt kislányoztak le nem? A blézer jó választás. Csinos ingek is.
Én is ilyen szoknyákat hordok többségében, még nem mondták, hogy kislányos. Minden esetre ha munkahelyi viseletet keresel, szerintem szerezz be pár ceruzaszoknyát - ráadásul az semmiképp sem kislányos - vagy A vonalú szoknyát, valami ilyesmit: [link]
20L
Illetve, most nagyon menoek a culottek es az elegansabb nem annyira passzentos nacik
Az elso kepen levo stradivariusos, nekem is van. Azt szeretem benne, hogy magassarkuval, szatenbluzzal beturve es egy bordzsekivel elegans szinhazi. Masnap meg felveszem egy fekete pulcsival es lapos fekete-feher tornacipovel es fiatalos, laza, kenyelmes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!