Mi a véleményetek arról, ha egy 17 éves lány így öltözködik suliba?
1. Ilyesmi ruha, csak sötétkék övvel és "normál" anyagból, szürke vagy fekete harisnya (40 denes), és ilyen cipő (csak bőrben): [link] és [link]
2. fekete ceruzaszoknya (combközépig érő), világoskék blúz, statement nyaklánc, fekete harisnya, ugyanaz a cipő.
Szerintem az első túl kislányos, a másik meg túl elegáns, ezért félek, hogy idiótának néznének. Viszont nekem meg ezek tetszenek, ezek illenek a stílusomhoz. :/
A ceruzaszoknya nem combközépig ér, hanem térdig. Ha combközépig ér, az legfeljebb egy szűk mini. Nem túl kislányos az első, a második meg egyáltalán nem elegáns, ha a szoknya csak combközépig ér, és balerinával kombinálod.
Az első szett szerintem jól néz ki, de hordhatnál magasabb sarkú cipőt, mert egyrészt egészségesebb, másrészt kényelmesebb, harmadrészt nőiesebb ennél a kis nyomi balerinánál. Ha felveszel hozzá egy magassarkút, máris nem kislányos.
A második a gagyi hoszteszruhákat juttatja az eszembe. Csak azokat nem balerinával, hanem 15 cm-es platformmal hordják a lányok.
az első összeállítás nagyon jól néz ki szerintem és egyáltalán nem kislányos. Kár hogy én mostanában csak igénytelenül öltöző lányokkal találkozom... :/
18/F
ha szép az aki felveszi, és még passzol is hozzá , akkor első ránézésre venném a gyűrűt :D ( kis tulzás na :D).
Egyébként szerintem egyáltalán nem kislányos a ruha, és a cipő sem úgy elegánns hogy csak bálba venné fel az ember :)
A magassarkú egyáltalán nem egészséges,szóval örülj neki,hogy "nem áll jól":D
Nekem is hasonló az öltözködési stílusom és nem néznek hülyének a suliban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!