Szerintetek melyik kabát néz ki jobban?
Télikabátot szeretnék venni, de nekem a rövidebb fazonok nem tetszenek, mindig egy kicsit hosszabbat választok, ami jobban is melegít, és a nagyobb minuszokban is simán lehet bennük járkálni, úgy hogy ne fagyjak szét.
Szerintetek melyik lenne jobb választás? Az ára nem számít mert kb ugyanannyiba kerülnek.
22F
Szerintem fazonra az első, de nincs valami más színben? :/
30L
En new yorkerkben nem vennek semmit, de te tudod. Kinai minoseg kb.
A zara az mar egy fokkal jobb. De ha ra szansz ennyit, ajanlom a bershka 30 ezer koruli bundas, belelt hosszu kapucnis parkait. En nyaron kifogtam learazason 30 helyett 4-ert (baratnom regen megvette 30ert oket...) es oszinten, olyan meleg, nehezebb nalam, iszonyat jo, kva jo minoseg, a keze szukitett, belelt bordazott anyaggal, igy pl nem esik be a ho, tudod a derekan szukiteni, hogy jobban tapadjon, melegitsen, a kapucnija iszonyat nagy, de nem takarja a szemet el, a zsebei oriasiak, hosszu, vegig belelt, de kilehet belole venni, egyszoval tenyleg olyan minoseg, hogy 30-ert is megvennem most, ha mar nem lenne :)
Nezz korben szerintem ott, bar biztos vannak a zaraban, pullban, stradiban is ugyanilyenek hasonlo arban, hiszen ugyanaz a ceg, igy a valasztek is nagy :)
Ennyi pénzt egyik boltban sem adnék ki, zara minősége egy fokkal jobb, de a newyorkwr keitikán aluli
nézz szét a c&a-ban vagy a decathlonban, esetleg pl a premier oulwtben nike vagy hh
#2 Kösz a tippet, szétnéztem a Bershka weboldalán és találtam egy egész jó kabátot, ami fazonra és vastagságra is jónak tűnik.
ahogy elnézem bejön neked az m65 fazon.
akkor ennyi erővel már vehetnéd az igazi katonai utcai verzióit is.
az-army shop brandit-márkára keress rá.
mindegyik meleg béléses,ami ki is vehető és 1. osztályú nem kínai minőség,kb annyiért mint amiket te nézegettél,vagy egy kicsit drágábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!