Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik éri meg jobban? Melyike...

Melyik éri meg jobban? Melyiket választanátok? Leírás fontos!

Figyelt kérdés

Tehát az első verzió: Sok ruhát venni, mondjuk H&M, Zara, Pull&Bear és társai márkákból, tehát a középkategóriából. Mondjuk 13-15 szett. A szett mellett még 5-7 kabátot/dzsekit és kicsit márkásabb cipőből(pl.: Nike, Adidas, New Balance) 3-4 darabot.

Második verzió: Csak néhány szettet venni, olyan 4-6 darabot(mármint nem egy márkából ennyit, hanem az összesből ennyit) Tommy Hilfiger-ből, Levi's-ből, Calvin Klein-ból, Nike-ból meg ilyen drágább márkákból? Cipőt ezek mellé 2-3 darabot, kabátot/dzsekit pedig 1-3 darabot(ezeket is hasonlóan drágább márkákból).

*Egy szett egy pólóból, egy nadrágból és egy pulóverből áll.

A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy ti melyiket választanátok az első vagy a második verziót. Illetve indokoljátok kérlek a döntéseteket, mivel arra is kíváncsi vagyok.

Előre is köszönöm a válaszaitokat, mivel sokat segítettek vele. :)

2018. márc. 27. 22:58
 1/4 anonim ***** válasza:
85%

Az első, középkategória. Inkább válogatnék össze több ruhadarabot, tudnám őket jobban kombinálni.

Nekem nem számít, hogy márkás legyen a ruha, hanem, hogy tetsszen nekem, és a középkategóriás ruhák között találok ilyet:)

19/L

2018. márc. 27. 23:24
 2/4 anonim ***** válasza:
83%

Igaz, én pasi vagyok, de szerintem a legjobb a vegyes stratégia. Érdemes pár strapabíróbb több szezonos darabot beszerezni, ami nem megy ki a divatból túl hamar, és mellé pár olcsóbb cuccot, az aktuális (rövidebb távú) divat szerint.

A sok olcsó holmi előállítása durván szennyezi a környezetet, ezért jó, ha minél több tartós holmit használ az ember.

Nekem csak pólóból van sok. Ca. 30 darab. Ezek egy része már több, mint 20 éves, és csak éjszakai alváshoz vagy otthonra használom, míg vannak újabbak, amelyekkel utcára vagy bárhová megy az ember. Van egy Replay pólóm, ami már több, mint 20(!) éves, mégis bírja, míg van olyan, ami egy szezon alatt annyira leamortizádott a mosástól, hogy már csak otthonra jó.

2018. márc. 27. 23:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha tehetném, én a drágábbat venném, de nem a márka, hanem a minöség miatt. A h&m, pull, stradi és társai annyira gyenge, rossza anyagokat használ manapság, hogy borzalom. A h&m ben max a apamut polokat veszem meg, de hogy egy farmer is már 13 ropi ott, nonszensz.
2018. márc. 29. 22:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is fiú vagyok. Én azt mondom hogy vegyél kb. 8-9-10 szettet a középkategóriából, ezt hordanád hétköznap. És vegyél 2-3 szettet a márkásokból, ezt hordanád bulikba, stb. Aztán a kettőt lehetne kombinálni, de a lényeg az, hogy ne 8-10-12 szín legyen hanem legyen 1-2-3 főszín és ezek árnyalatai nert szerintem nagyon gáz, ha valaki valamelyik nap bejön full fekete szettben majd másnap tiszta pink meg kék meg hasonlók. Szerintem választd ki a kedvenc színeidet és körülbelül aköré épístd a ruhatáradat. És nagyon fontos: Ne azt vedd fel, ami divatos, hanem azt, ami jól áll. Mert ha jól nézel ki benne, azok, akik nem kötekedni akarnak nem fogják megszólni, hogy nem követed a divatot!
2018. márc. 29. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!