Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik téli kabáttal járnék...

Melyik téli kabáttal járnék jobban?

Figyelt kérdés

Tudom még csak most jön a nyár igazándiból, de szeretnék nézni lassan valami téli kabátot, ami kellően meleg, mellette legyen elegáns. Mostani kabátom alá nagyon be kell öltözni, ez egy ilyen mezei dzseki szerű darab.

Tetszenek az elegáns gyapjú kabátok, aminek tényleg 95 vagy feletti százalék a gyapjútartalma. Viszont itt meg tanácstalan vagyok, hogy a havazást mennyire bírja!?

Másik opciónak a Wellensteyn kabátokat néztem, ezek mondjuk annyira nem elegánsak, de azért távol áll pár modell a sportos vonaltól.

Fázósabb vagyok, farmer ingben járok többnyire meg egy csizmában.

Ha esetleg valakinek van ilyen kabátja kérem ossza meg tapasztalatait!

Még annyi, télen szoktam menni rokonokhoz, ott elég hideg van 15-20 fok mínuszban, de szokott hidegebb is lenni. Templomba sokat szoktam ekkor menni, ezért is lenne fontos, hogy elegánsabb legyen. Mivel sok ruhám nincs, így mindenképpen egy olyan darab kellene, ami interjún, akár egy temetésen vagy bármilyen ünnepségen, azért nem vall szégyent...

2018. jún. 25. 11:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Én fázós vagyok, úgyhogy a szövetkabát nekem hideg.

Főleg, ha a szél is fúj. És kényelmetlen, hogy a hó megtapad rajta.

De van szövetkabátom, szeretem is, csak nem ezt hordom a legnagyobb hidegekben.

Ha nagyon hideg van, szél, hó, akkor inkább pufi féle kabát. Abból is van olyan, ami normálisan néz ki.

Templomba szerintem nem kell kifejezetten elegáns kabát. Ott mindenki abban van, amilyenje éppen van.

Temetésre meg mindegy milyen hideg van, felhúzom a szövetkabátot, mert az fekete, a másik kabátom világos.

2018. jún. 25. 12:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Szövet az valóban hideg, gyapjúból meg jót találni macerás, mert a legtöbb boltban jó, ha a 3/4-ede tartalmaz. Fazonba se legyen ilyen nagyon merev, az még megdobja a költséget.

Funkció terén azért jobb szerintem egy parka jellegű kabát.

Jobban utána olvastam, gyapjúval is az a baj, hiába 100%, ha a g/mm2 paramétere gyenge.

10-15 mínuszban jobban járok a másikkal szerintem...

2018. jún. 25. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!