Divatos meg a teli csipke ruha?
Figyelt kérdés
Egy esküvőre találtam egy gyonyoru klasszikus fazonu testet követő teli csipke ruhát... egy lakk magassarkú szandallal meg helyt all idén?(nem platform)2018. jún. 5. 17:13
1/3 anonim válasza:
Ki nem tojja le, hogy divatos-e? A lényeg, hogy szép legyen, időtálló (tehát ne szörnyülködve nézd 20 év múlva... a csipke sztem nem az a típus).
Mondjuk én pont a lakk magassarkút mellőzném egy csipkeruhához, olcsóvá, bazárivá teszi.
2/3 anonim válasza:
Milyen színű a ruha? Ne legyen piros, fekete vagy fehér.
Ne viselj szandált, és ne lakkot. Az nem elegáns, ha a lábujjad lobog, attól prostis lehet, a lakktól pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!