Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Túl egyszerű ez a menyasszonyi...

Túl egyszerű ez a menyasszonyi ruha? Egy menyasszony csak csupa csipke, gyöngy és tüll lehet?

Figyelt kérdés

Nyilván én is tudom, hogy egyszerű, de sokak szerint már annyira, hogy nem is alkalmas menyasszonyi ruhának.

[link]

2018. márc. 10. 17:43
1 2
 1/18 Sunshinedoll ***** válasza:
95%
Szerintem szép. Kifejezetten felüdülés a sok giccsparádé után, amit látni lehet.
2018. márc. 10. 17:47
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy a lényeg, hogy neked tetsszen és kényelmes legyen a ruha. Vannak esetek amikor az egyszerű a nagyszerű (szerintem szép a ruha, nincs vele baj)
2018. márc. 10. 18:01
 3/18 anonim ***** válasza:
91%
Szép!
2018. márc. 10. 18:33
 4/18 anonim ***** válasza:
91%
Nekem is tetszik ez a ruha, nem kell feltétlenül csipke, gyöngy stb. egy ruhára, főleg ha az nem is a te stílusod és nem érzed magad jól egy olyan ruhában. A lényeg az, hogy neked tetszen a ruha és jól érezd magad benne.
2018. márc. 10. 19:20
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neked kell, hogy tetsszen, nem másoknak. Nekem tetszik, hogy nem túlcsicsázott, hanem egyszerű és letisztult!
2018. márc. 10. 20:31
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak csupa tüll, gyöngy, csipke lehet. Ez és az általad linkelt ruha között azért van átmenet...

Egyébként alkalmas menyasszonyi ruhának, ahogyan egy kosztüm is, merthogy van, aki abban állt oltár elé. Ha számodra megfelel, akkor főleg alkalmas.

Véleményem szerint a derék részen pl.elmenne apró gyöngy díszítés, vagy egy öv díszítés, amilyen a másik képen van, de fehér színben. Ettől még egyszerű maradna. Nekem ez nagyon egyhangú. De ha te jól érzed magad benne, nincs kérdés...

2018. márc. 10. 21:25
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

"nem is alkalmas menyasszonyi ruhának"

Ez alapján egy fehér nyári ruhára számítottam (több csajt is ismerek aki abban ment férjhez...). Erről ordít hogy menyasszonyi ruha, aki ezt vitatja, az hülye. Szerintem teljesen jó; ha neked ez tetszik, akkor ne érdekeljen más véleménye.

2018. márc. 10. 23:19
 8/18 anonim ***** válasza:
Teljesen jó. Letisztult, kifinomult, elegáns.
2018. márc. 10. 23:32
 9/18 Metionin ***** válasza:
2018 van. Egy menyasszony abban lesz menyasszony, amiben akar. Ez a ruha pedig tök hagyományos szerintem, régen sem szerette mindenki a giccset.
2018. márc. 11. 02:58
 10/18 anonim ***** válasza:
49%

Nekem kicsit középiskolás táncolós ruha. A felső része jó hogy letisztult, de az alsóval nekem már ezt a benyomást adja. De ez nem számit, ha neked tetszik ;)

Olyanra nem gondoltál aminek az alsó része nem ilyen királylányos formájú, hanem ez a kisebb. Bocsánat nem tudom hogy nevezik.

Lehet hogy azt jobban szeretnéd.

2018. márc. 11. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!