Túl egyszerű ez a menyasszonyi ruha? Egy menyasszony csak csupa csipke, gyöngy és tüll lehet?
Figyelt kérdés
Nyilván én is tudom, hogy egyszerű, de sokak szerint már annyira, hogy nem is alkalmas menyasszonyi ruhának.
2018. márc. 10. 17:43
11/18 anonim válasza:
Vagy egy csipke hosszú ujjú bolerót tennék erre.
De mondom, ez csak az én ízlésem.
Előző voltam.
12/18 anonim válasza:
Gyönyörű ez a ruha. Én is azt vártam, hogy egy fehér nyári ruha lesz, de ez egy álomszép menyasszonyi ruha. Nem kell rá semmi csicsa, így tökéletes.
13/18 anonim válasza:
Ez egy szép ruha, ha neked is tetszik, akkor meg pláne
14/18 anonim válasza:
Én nem szeretem a báli ruha-stílust, de a leendő ruhám "empire"-fazonban pont ilyen letisztult :D
15/18 anonim válasza:
En csipem a tullos, strasszos rucikat. Nekem is olyan volt. De ez sztem szep, így egyszeruen is. Egyébként Neked kell tetszenie, ne érdekeljen mas velemenye.
16/18 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű, pont az egyszerűsége az, ami megragad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!