Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért öltözködnek ilyen...

Miért öltözködnek ilyen kihívóan (olcsón, k¥rv@san) a kpop női idolok?

Figyelt kérdés

Nem értem elvileg az ő társaságuk (dél Korea) az egyik legvisszafogotabb az ilyen tereken

De mégis nem egyszer láttam fan camon hogy a szoknya alatt ki villant a fél fenék ráadásul a színpad durván 2 méter az ottani emberek be látnak mindent de még a rövid nadrágok is olyan kicsik néha hogy a biztonsági nadrág nem ér semmit meg néha a teve paták is kint vannak :/

2018. okt. 20. 19:24
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
37%
De most komolyan mi nem érthető abban hogy a szexszel minden eladható, még az ilyen középszerű sz.r is mint a kpop? Ha garbóba meg hosszú nadrágba lépnének fel abban nem lenne pénz. Ez van. Ha nem tetszik, ha zavar, nem kötelező nézni.
2018. okt. 21. 13:10
 12/31 A kérdező kommentje:

Igaz nem mindegyik jo és talan van max 3-4 aki jó! Az itteni zenészek sem mind jok de hát akkor is azert szerintem van egy határ amit be kellene tartani elvégre ha megszokott lesz jön a következő még durvább és még durvább

Meg itt nem az arab csuklyára gondolok hanem egy olyan forro nadrág ami kényelmes meg takar rendesen

2018. okt. 21. 13:24
 13/31 A kérdező kommentje:
Igen mivel az én válaszaimat nem mutatja saját kérdések fiókban azis problémákról árulkodik el hogy ilyen agresszív vagy egyből! Az egészségről meg ne beszéljünk mert semmi köze ehez! (Meg szerintem egészségesebben élek mint te, de ne személyeskedjünk!)
2018. okt. 21. 20:20
 14/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm meselhetek a kpop fiúkrol is sajnos ők is neha igen rossz helyzetben vannak olyan szűk nadrágot adnak rajuk hogy több fellépésén elő műsorban ketté szakadt nekik :D ami igaz hogy vicces! De ha még véletlen legyen hogy oke bocs hibas méret de nem! Szándékos!
2018. okt. 21. 21:01
 15/31 anonim ***** válasza:
54%
#18, én azt utálom, hogy a k-pop idolokat a kiadójuk bármikor elküldheti plasztikai műtétre. Most ezt minek? Tök cukik/szépek alapból is. Főleg az a szemműtét minek?? Az ázsiai szemforma nagyon szép pedig.
2018. okt. 22. 07:26
 16/31 A kérdező kommentje:
Hát igen ez a másik dolog amit nagyon túl hype-olnak a plasztikai műtétek! Szinte minden sarok kivan plakátolva ezzel most nem azért de aki szép azon nem fog sokat változtatni szoval tök felesleges ez a dupla szem műtét is [még a látás javito műtét aminek van tényleges haszna! Elvégre aki nagyon rosszul lát annak ez egy álom] de aki meg nem túl szép sajnos annak meg olyan szintű beavatkozás kell hogy elsirnám magam hogy mibe bele nem rángatják ott az embereket!
2018. okt. 22. 09:46
 17/31 anonim válasza:
93%

Azért, mert ezt erőltetik rájuk a főnökeik. Miért? Mert ebben van pénz. Mert ez kell az embereknek. Ennyi.

Egyébként 10-es válaszoló! Az aszexualitás, épp úgy mint a többi szexualitás, nem gyógyítható! Nem egy betegség!

2018. okt. 22. 22:28
 18/31 A kérdező kommentje:
Ő pusztán csak kötekedni akart...
2018. okt. 22. 23:17
 19/31 anonim ***** válasza:
71%

Ahogy a férfi idolokat folyton folyvást b*zizzák úgy a nőket K*rvázzák,de senki nem bírja felfogni hogy az teljesen más világ és kultúra mint itt, egyébként meg a nyugati sztárok sem öltözködnek különbben, elég csak ránézni Ariana fellépő ruháira a fél feneke kint van,Nicki Minaj-ról meg ne is beszéljünk..

Igen sajnos eléggé kellemetlen ruhákban kell kiállniuk,de ők ezt aláírták és vállalták érte a felelősséget akkor hadd legyen így

2018. okt. 26. 19:56
 20/31 Alain Delon ***** válasza:
58%
17: Igazad lehet, mert a kérdező nem mutatja jelét gyógyíthatóságnak.
2018. okt. 27. 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!