Hogyan öltözködnek a tetovált 30-as,40-es korosztályban a nők?
Pont úgy, ahogy a nem tetováltak. A legtöbbről meg sem mondod, hogy a ruha alatt esetleg van egy tetkó.
Azért ismerek kivételeket, sógornőm pl elég extravagáns minden téren, tele van varrva, színes a haja, a ruhái se hétköznapiak. De ő a kivétel.
36 éves nő vagyok, van pár tetoválásom, látható helyen is.
A visszafogott eleganciát képviselem, csinos, nőies ruhákban járok.
Láttam tetovált 50-es hölgyet, csinosan és igényesen volt felöltözve, ki volt varrva a karja válltól csuklóig (nyáron láttam). Egy másik bőven 50 feletti nőnek a kézfején volt egy színes hal, a férjével volt, szintén normálisan, nőiesen felöltözve.
A tetoválásnak és a ruháknak nincs köze egymáshoz, régen sem jártam szakadtan amikor nem volt tetkóm, és nyilván ezután sem fogok.
Épp a múltkor kaptam lecseszést, hogy vagányabbnak képzeltek el, miért nem mutogatom a tetoválásaimat jobban.
Én is elég visszafogottan öltözködöm, fekete, szürke, sötétebb színek, dekoltázs, kivágás szinte minimálisra redukálva. Túrabakancs, palladium bakancs, néha platformos bokacsizma. Munkába sokszor ing, nadrág. Hosszabb fazonú tunikás felsők, oversized, túlméretezett ingruhák, stb.
Sokféleképpen, épp mint a tetoválatlanok. Ugyanúgy van farmer-pólós-sportcipős, elegáns, nőies, mindenféle a 30-as korosztályban is. Jól írta az egyik előző válaszoló, ma már egy estélyi is simán viselhető tetkókkal.
Amúgy most megrökönyödtem mert idén én is 28 leszek de eszembe sem jutott hogy ne öltözhetnék úgy mint 20 évesen :D
„Viszont nem akarok úgy öltözni,mint 20 évesen.Mivel 28 vagyok már,nem 20.”
Ezt nem igazán értem. 28 évesen még nagyon fiatal vagy. Miért ne öltözhetnél úgy ahogy 20 éves korodban? Ha még mindig jól éreznéd magad azokban a ruhákban, szerintem ne az éveid száma határozza meg hogy felvedd-e őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!