Hát az ilyen típus öltözködhet bármilyen nőiesen, mindenképp ribis és lelombozó lesz az összhatás. Sőt egyenesen nevetséges, mert a 2 üti egymást. Én tetovált nőkre rá sem nézek, komolyan mint az óvodások.
2018. jan. 17. 20:13
12/15 $$$$$ válasza:
11 es ez a te velemenyed. Ugyanakkor sok mindenkinek tetszenek a tetovalt nők. Sőt nekem a tetovált nők meg jobban tetszenek mint a nem tetováltak. És ha nagyon ki vannak varva az is nagyon tetszik. Tehat ne altalanosits ne mond hogy olyanok mont az ovisok . Mert szerintem sokkal jobban neznek ki mint a nem tetovaltak. Es azert mert neked rossz az ízlésed nem kell ilyeneket írni. Meg amugy se az volt a kerdés hogy kinek jönnek be a tetovalt nők...
2018. jan. 23. 22:29
13/15 anonim válasza:
Ja, hogy nekem rossz az ízlésem, neked meg jó? És ezt persze te döntöd el, mi?
2018. jan. 23. 23:01
14/15 anonim válasza:
Azért azt hozzátenném, hogy ha egy nő nagyon tetkós, akkor annak elegánsabb estélyen sem stílusos klasszikus eleganciára törekednie, hanem estélyi öltözete is inkább kicsit keverje a provokatív szexit az elegánssal.
A klasszikus eleganciára belső késztetést érzők egy kicsit bazárinak érzik még az A kategóriás Hollywood-i sztárok öltözködését is. De még mindig jobb, mint ha a klasszikus eleganciát akarnák utánzással elkoptatni.
Egy úriembernek pl. már az fura, ha egy férfi frakkhoz órát vesz, vagy szmokinghoz fémszíjas órát (még ha az egy platinából készült Rolex is).
2018. jan. 23. 23:40
15/15 $$$$$ válasza:
Nem 13 as, nem en döntöm el . De a kerdező nem azt kerdezte ,hogy kinek tetszenek a tetovalt nők hanem azt hogy hogyan öltőzködnek a tetovalt nők. Mondjuk ezt a kerdest en se ertem mert szerintem ugyan ugy mint a nem tetovaltak. De akkor se a kerdesre valaszoltal hanem a saját veleményedet mondtad el a tetovalt nőkröl, amit senki se kérdezett... És ne altalanosits hogy ribis meg ilyenek. Mert sok ember szeeint pont hogy vonzó azert is irtam azt amit írtam. Nagyon nem birom az olyan embereket akik azt hiszik hogy mindenkinek azok a dolgok tetszenek mint neki...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!