Órát tervezek venni szerintetek melyik lenne jobb választás? 19F
-Orient SYMPHONY ER27007W
-Swiss Military 06-5230.04.001
azt vedd meg, amelyik jobban illik a styledhez, meg amelyik jobban tetszik.
Nekem mondjuk a kettő közül egyiket se venném, de ha ezek közül választasz, akkor ink. első.
sztem első elegáns, de egyszerű, kicsit öregesnek gondolnám, de pl. most ősszel ilyen fekete bőrkabáthoz, meg sötétebb télikabáthoz menne. meg inghez, öltönyhöz is az való.
Másik meg inkább nyárra lenne jó, mikor világosabb póló van rajtad és ahhoz passzol. de nekem a lapja itt is kicsit egyszerű.
stílusodhoz illőt válaszd.
Nekem kicsit papós mind a kettő, de ha annyira választanom kellene akkor az első mellett döntenék, mert az sportos elegáns.
Több féle ruhához fel tudod venni. Nekem is van fémszíjas karórám, de nem sok cuccomhoz tudom felvenni. De ahogy érzed, végül úgyis neked kell döntened. 20/F
Egy férfinek kell 1 elegáns megjelenéshez, tehát alkalmi ruhához.
Meg egy a stílusához.
Az Orient jobban tetszik, de nekem inkább feketében, az valahogy jobban megy a bőrszíjhoz. A legolcsóbb automata órák egyike, úgyhogy a pontosság nem lesz az erénye. Gyakran kell állítgani, mozgásban kell tartani, hogy ne álljon meg. Időnként - na nem túl gyakran - el kell vinni óráshoz olajoztatni, beszabályoztatni. Pozitív "élményt" ad a másodpercmutató járása és a ketyegése.
A Hanowa egy pontos, megbízható, "igénytelen" kvarcóra zafír üveggel, ami nem karcolódik, viszont könnyebben törik. Pár évente elemcsere, oszt csókolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!