Melyik a jobb? Nem tudok választani a két ruha közül. Nektek melyik jön be jobban?
Figyelt kérdés
Nem tudok választani két hasonló ruha közül. Nektek melyik tetszik jobban?
2013. nov. 21. 22:24
2/13 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is az első jobban bejön, csak elég rövidnek látom, és gatyával az már nem buli:)
2013. nov. 21. 22:32
3/13 anonim válasza:
Az első nagyon tetszik!! :) én tuti azt választanám :)
4/13 A kérdező kommentje:
Ok:) meggyőztetek:) az 1. jobb:) persze még jöhetnek válaszok indokokkal együtt:)
2013. nov. 21. 22:39
5/13 anonim válasza:
Hát,nekem őszintén egyik sem az én ízlésem:)
De ha már választani kéne akkor már az 1.
6/13 anonim válasza:
Valamilyen alkalomra vagy csak úgy?
Csak mert a második kicsit alkalmibb, de az elsőnek mintha az anyaga is jobb lenne.
7/13 anonim válasza:
szerintem mindkettő borzalmas,de ez csak az én véleményem persze,attól te nyugodtan felveheted.
8/13 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom, hogy melyiket kérjem karácsonyra.
2013. nov. 21. 22:58
9/13 anonim válasza:
nekem a második jobban tetszik :$ :) de az első is nagyon szép, nagyon hasnolóak :D
10/13 anonim válasza:
Nekem sem igazán tetszenek, az elsőnek nem teszik az ujja, így inkább a 2. De attól is függ hova vennéd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!