Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Esküvőre melyik ruha a jobb?

Esküvőre melyik ruha a jobb?

Figyelt kérdés

Sajnos most egyáltalán nincs pénzem ruhát venni. Ez a kettő van, ami viszonylag elviselhető. Mindkettő turis, és tudom, hogy nem a legjobb választás egyik sem, de ha muszáj lenne választani, akkor inkább melyiket vegyem fel?

[link]

[link]

2013. jún. 13. 09:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Inkább az elsőt
2013. jún. 13. 10:11
 2/12 anonim válasza:
Szerintem inkább a 2. :)
2013. jún. 13. 10:15
 3/12 anonim ***** válasza:
1.! Az olyan vidam, fiatalos, a 2.kicsit komor.
2013. jún. 13. 10:19
 4/12 anonim ***** válasza:
Mindekettő aranyos. Talán az elsőt választanám. Te melyikben érzed jobban/szebbnek magad? Azt válaszd... :-)
2013. jún. 13. 10:22
 5/12 A kérdező kommentje:
20 éves leszek, és épp azon gondolkozom, hogy az első túl kislányos. Vagy nem tudom, mert amúgy szeretem azt a szoknyát :D
2013. jún. 13. 10:28
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem az első szép, és nyugodtan felveheted. Egy esküvőre is van, aki elegánsabban, van aki kevésbé elegánsan öltözik fel.

Egy szép frizura és kész is :)

Jó szórakozást!

2013. jún. 13. 10:48
 7/12 anonim ***** válasza:
20%

EGYIK SEM való esküvőre! Rohadt nagy illetlenség ilyen játszóteres pamutruhában beállítani. Ha falusi lagzi, akkor még esetleg megüti az alsó határt, de amúgy kizárt!

Nehogymár ne legyen legalább egy kosztümöd, ha már megfelelő ruhád nincs. Ezeket ne erőltesd, ha nem akarsz a legalulöltözöttebb vendég lenni...

2013. jún. 13. 10:56
 8/12 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem egy nyári esküvőre teljesen jó mindegyik ruha. Nem leszel alulöltözve! Én inkább az elsőt választanám.
2013. jún. 13. 11:11
 9/12 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs elegánsabb ruhám :(

Egy barátnőm esküvője lesz, azt mondta, nem lesz nagy flancolás, az ő ruhája is egyszerű lesz.

Egy szép magassarkúval meg szép hajjal kicsit fel lehet dobni, nem?

2013. jún. 13. 11:30
 10/12 anonim ***** válasza:
semmi gáz nincs ezekben, azért néhány ember szerintem túlzásba viszi a flancolást. Nővéremnek is most lesz az esküvője és ő azt mondta, hogy neki mindegy ki miben megy, csak legyen ott mert neki fontos az illető, nem pedig a ruhája. Szerintem a lényeg, hogy ízléses legyél és ne sportmelegítőben essél be, de ezen túl már mindenkinek egyéni döntése, hogy miben megy. Én azt fogom szem előtt tartani, hogy mire van keretem, meg hogy ne legyen fekete vagy piros, mert azért jó ha nem vagy túl feltűnő színben, nehogy elvond a figyelmet a menyasszonyról...XD 20l
2013. jún. 13. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!